![]() |
| | #1901 (permalink) | ||
| Quote:
- poti sa iei tv doar daca esti in zona RCS, daca nu, cand va fi disponibil si in alta zone, habar nu am... - www.rdstel.ro - cat este stipulat in contract, daca se depaseste ai dreptu sa mergi la opc... - trafic national se considera internet, cu exceptia a catorva site-uri, vezi pe www.rdslink.ro care sunt site-urile nocontorizate... | |||
|
| | #1902 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1905 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #1906 (permalink) | ||
| Quote:
care stie ceva de ice-net, cum se misca in metro si extern?
__________________ Time to waste time | |||
|
| | #1910 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #1912 (permalink) | ||
| Quote:
Cooldeep care e site-ul lor ? -LE- : Nevermind, e under contruction. | |||
|
| | #1915 (permalink) | ||
| Quote:
si nu prea inteleg, deci pe extern pot avea si 100kb reali? sau 100/8=12.5kb? salorm, zic si eu asa ca mi se pare cat de cat normal sa-i raspunzi daca stii. am vorbit cu el si l-am rezolvat eu, i-am deschis calea . k, later
__________________ Time to waste time | |||
|
| | #1917 (permalink) | ||
|
ilDotore, uite ce mi se pare mie "cat de cat normal" : 1. Sa nu MAI vad useri cu 3 post-uri care in fiecare dintre ele au pus aceeasi intrebare (stupida de altfel). 2. Sa fi frunzarit putin thread-ul inainte sa intrebe ! (pot sa jur ca ip-ul/dns-ul hub-ului a fost amintit de ZECI de ori in acest thread !!!) 3. Ca ilDotore sa fie etern prezent pe acest thread si sa raspunda la toti lamerii si nesimtitii care nu au decenta sa citeasca cu un rand mai sus ce li s-a scris (si astfel sa ma scuteasca pe mine de aceasta "responsabilitate"). 4. Sa te stradui (da, tu ilDotore) sa scrii corect din punct de vedere gramatical si sa nu mai imi "pocesti" nick-ul. (cer prea mult ?) Alta chestie : ~TOATA lumea stie pe careva care are cablelink prin fibra. Nu ii puteti mobiliza sa posteze cum le merge (cu ceva teste de banda ro /extern), ping in GW, dns server ? Last edited by salrom; 28-02-2005 at 19:00.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |