Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-10-2004, 14:20   #101 (permalink)
boo
Registered User

boo's Avatar

FTP cu sufa mai pe gri gasesti pe undeva pe lizeanu... in rest eu am gasit doar alb...

boo is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 00:22   #102 (permalink)
Registered User

de ce imi trebuie cablu cu sufa , cablurile de la electrica sunt izolate (cred) ftp-ul are shi el un pic de izolatie acolo .....???

SkyEagle is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 00:37   #103 (permalink)
Nick anterior: Andrei Cioaca

Pentru rezistenta mecanica...
De ala se tensioneaza, altfel iarna la gheata se face bucati.

andreic21 is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 00:41   #104 (permalink)
Registered User

In cazul cablului tras peste strada , singur imi trimit aia citatie sa il strang prima data ? sa nu ma trezesc cu vreo amenda de 50 mil pe cap . Chiar , de unde stiu astia pe ce nume sa trimita citiatia ( sau amenda ) ?????? Cablul nu pleca de la mine din casa

SkyEagle is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 06:14   #105 (permalink)
Registered User

cuculean's Avatar

Fac pe detectivii, urmaresc firu

cuculean is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 11:45   #106 (permalink)
boo
Registered User

boo's Avatar

pai si daca cablul respectiv il dai de pe bloc pe bloc si ai grija sa nu se poata vedea pe unde o sa iti intre in casa? ce fac? cauta administratorul sa ii ceara cheia de pe bloc? si ala de ce le-ar da-o? Eventual ii promiti net gratis ca sa faca pe prostu cand vine primaria la el sa se catere pe bloc sa vada al cui e firul.

boo is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 13:13   #107 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by boo
pai si daca cablul respectiv il dai de pe bloc pe bloc si ai grija sa nu se poata vedea pe unde o sa iti intre in casa? ce fac? cauta administratorul sa ii ceara cheia de pe bloc? si ala de ce le-ar da-o? Eventual ii promiti net gratis ca sa faca pe prostu cand vine primaria la el sa se catere pe bloc sa vada al cui e firul.
Pai daca tot vorbim de situatii ipotetice, s-ar putea ca pe aia de la primarie nici sa nu-i intereseze cine o tras cablul ala intre blocuri, si sa ameninte cu amenda asociatia de proprietari (presedintele asociatiei sau administratorul), ca asociatiei ii apartine acoperisul...

arjuna is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 03:39   #108 (permalink)
Registered User

Viitorul retelelor de cartier

Credeti ca au vreun viitor retelele de cartier sau vor fi inghitite de operatorii de cablu?

cos_minus is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 07:29   #109 (permalink)
Registered User

Dak vor fi legalizate..ceea ce cred k se va intampla in 2007 sigur nu vor disparea ..k provider de net zik..k retea in sine nu cred k va disparea niste peste 6 ani..kiar mai mult..depinde de ce ofera Providerii...atata timp cat nu dau la 10$ 1mbit metro cu 64kb/s extern asigurat trafik nelimitat ...ma indoiesk k voi disparea..desi nici la vitezele astea nu vor face o mare concurenta retelelor care cu 2 Fibre si un Proxy "babaN" sunt peste

hybrid666 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 09:54   #110 (permalink)
Registered User

Retelele vor exista si dupa 2007, din simplul motiv ca oricat de mare ar fi un ISP nu v-a putea da la toti userii care ar ramane in urma desfiintarii retelelor, nici banda necesara si nici macara sculele necesare. Plus ca nici un ISP nu imi va da banda care o am eu in LAN. Iar probabilitatea ca eu cu vecinul de la etajul de deasupra sa ne punem aman2 modemuri la un ISP in loc sa ne tragem intre noi UTP este practic nula. Sa vedem cum evolueaza tehnologia si s-ar putea ca solutiile tehnice pentru renuntarea la cablurile aeriene trase intre retele sa apara de la sine. Sau sa ne dea banda ISP=urile ca in suedia si renuntam singuri la retele.

LeChuck is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 10:29   #111 (permalink)
Viitor inginer chitarist

Pe copii astia cu fibre pe stalp ii vor obliga sa la ingroape ca asa zice UE. Dar pe aia cu cabluri trase aiurea peste strazi ?

Cosu is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 14:47   #112 (permalink)
Registered User

pun a 10-a oara intrebarea: aveti vreo lege care obliga ingroparea fibrelor??? Daca da vreau s-o vad si eu.... aaa PS UE nu zice nik :P

N|gHTwo|F is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 16:28   #113 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by N|gHTwo|F
pun a 10-a oara intrebarea: aveti vreo lege care obliga ingroparea fibrelor??? Daca da vreau s-o vad si eu.... aaa PS UE nu zice nik :P
Asta o tot aud si eu, si tind sa o cred. Dar atunci de ce a tras intr-o fericire toata vara si toamna RDS fibre prin canalele Bucurestiului, iar Astral s-a dat de ceasul mortii sa achizitioneze CVR? N-or sti ei ceva? Poate chiar sa sustina din culise o legislatie restrictiva la adresa cablurilor aeriene

duku is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2005, 21:38   #114 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

shi totushi, la urma urmei asha-i cel mai bine...cu cablurile pe sub. De ce? Pentru ca nimeni nu le taie sa faca hamuri pentru cai din ele shi pentru ca teoretic, sub pamant, au o durata mai mare de viatza (faina-i viatza-n tub).
Sa nu mai vorbesc de aspect, tot pe-aici era vorba de un stalp ancorat de fibre

KillerOPS is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2005, 09:34   #115 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Clar prin pamant... problema e ca asta va antaja marii monopolisti, precum rds si astral, care dispun de fonduri. Retele de cartier am vazut ca sunt chiar si prin tarile nordice... atata timp cat ofera clientilor finali mai multa satisfactie si mai multa viteza decat un provider direct, vor exista.

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2005, 10:06   #116 (permalink)
Registered User

Consiliul general se pare ca va scoate la licitatie o parte de domeniu public pentru saparea unor canale speciale pentru fibra pana in 2007. cine castiga licitatia se va ocupa de executie si de gestiunea sistemului respectiv. Iar aceste canale vor fi inchiriate tuturor pe bani grei.

LeChuck is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2005, 10:52   #117 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

E bine totusi ca se va ocupa cineva de gestiunea lor... asta inseamna acces liber la ele, fara batai de cap. Sa vedem si cat de ,,grei" vor fi banii respectivi...

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2005, 13:50   #118 (permalink)
Registered User

Eu sincer nu cred k va aparea o astfel de lege.. este absurda desi in Bucuresti orice e posibil...ca aspect da, intr-adevar sa interzica acele matze pe marile artere ale bucurestiului..dar in spatele blocurilor?? Pt k pe bloc oricum vor ramane cabluri pt k fiecare retea are "inima" intr-o uscatorie

Old 25-02-2005, 13:51   #119 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by duku
Asta o tot aud si eu, si tind sa o cred. Dar atunci de ce a tras intr-o fericire toata vara si toamna RDS fibre prin canalele Bucurestiului, iar Astral s-a dat de ceasul mortii sa achizitioneze CVR? N-or sti ei ceva? Poate chiar sa sustina din culise o legislatie restrictiva la adresa cablurilor aeriene
De 2 luni RDS si AllNet trag pe stalpii din cartierele pe care le acopar eu INTR-O fericire.... si fibre portocalii si verzi si albastre... prin ce canale ai vazut tu ca trage RDS? Nu confunda telefonia RDS care OBLIGATORIU trebuie "canalizata" cu internetul

Old 25-02-2005, 16:57   #120 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Informatia de la LeChuck e de bun-simt. Altfel si-ar cumpara fiecare un mic excavator si ar incepe sa sape aiurea prin Bucuresti, sectionind din greseala multe din chestiile ingropate. Sper ca macar Primaria are o evidenta a lucrarilor efectuate pina acum, altfel va fi o mare frectie din care isi va scoate multi bani vreo cunostinta a primarului. Si chiar daca ar merge totul minunat, tarifele ar fi bune, executia rapida... lucrarile s-ar face in zonele aglomerate, populate, in nici un caz pe strazile secundare, costurile ar fi prea mari.

razvi is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules