![]() |
| | #202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Este al nu stiu catelea thread in care se vorbeste despre acelasi probleme cu RDS. se spun mereu aceleasi idei se comenteaza dar tot nu se face nimic. Solutie. toti clientii rds nemultuimit faceti niste hartii oficiale la OPC si la o firma de evaluare independenta si mergeti calare pe ei intr-o inspectie. Inregistrati convorbirile cu operatorii si chemati si presa sa vada. astia cand o sa se vada la tv o sa o dea in diverse va zic eu
| ||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Mediasatisti, io zic sa trageti la greu de la rds cat mai puteti. Se pare ca peeringul asta nu o sa mai tina mult.
__________________ La scoala, in clasele primare, am invatat urmatoarele: CINE - spui cind te referi la oameni CARE - spui cind te referi la obiecte M-o fi mintit profa de romana? | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
Ganditi-va si voi inainte de a posta ca : 1.aici nu se uita nimeni de la ISP sau daca se uita o face doar ptr reclama la noi oferta si alte alea strict in interes comercial.. 2.cei de aici nu va pot rezolva problemele ptr ca nu detinem acces la CMTS si la modemul vostru la propriu 3.daca tot sunteti atatia nemultumiti de ce nu va adunati?.... faceti si voi ca minerii in fata Rds si Astral | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
Din cate stiu peeringul o sa reziste ... Ca idee Sarbu a fost de fata (a se citi a urlat) la sedinta cu directorii RDS Nu as fi vrut sa fiu in pielea lor )
| ||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ La scoala, in clasele primare, am invatat urmatoarele: CINE - spui cind te referi la oameni CARE - spui cind te referi la obiecte M-o fi mintit profa de romana? | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
diferenta este ca in spatele trustului Pro sunt niste baieti care sunt mult mai sus decat baietii din spatele lu RDS. ca defapt asta ne intereseaza. eu zic daca sunt destepti, dau servicii bune (cel putin in metro merge de rupe) si mentin relatiile bune cu retelele de cartier poate iesi la un moment dat un joint venture si pot fi sprijiniti in dezvoltare de aceste retele
| ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
LeChuck ma faci sa rad. De ce sunt mai buni aia din spatele MSat ? Pt ca RDS-ul s-a suparat pe retelele de cartier si nu vrea sa mai auda de ele, iar MSat-ul nu ? Joint venture ? Sprijiniti in dezvoltare ? Nici eu nu-i am la inima pe cei de la RDS dar tu ai un cui serios impotriva lor. Pt ca in toate posturile tale lauzi orice ISP sau potential ISP (vezi postul tau despre CFR si RTL) care n-are in nume literele R D S.
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
LoL Vreu sa vad si eu un ISP serios, oriunde in lume care are infrastructura pe cablu UTP. In cazul UTP-ului si a retelelor bazate pe switch-uri de "cartier" problema e sa nu fie mai mult de o cale intre doua calculatoare ca apar atunci broadcast storms si toata lumea o sa stea in cur sa se intrebe de ce merge cu 400kb/s reteaua de 100Mbps. Solutia este switchuri layer 3, care sunt scumpe etc. Mda, tot world wide web-ul e prost si noi romanii revolutionam MAN-ul cu cabluri utp. | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
Am un cui serios impotriva lor pentru ca am avut de a face cu ei. Au scule tari, au tot ce le trebuie, ar fi putut ajunge nu numai monopol, dar toata lumea ar fi alergat de buna voie la ei sa se bage singuri la net. Daca ei nu vor sa aiba de a face cu anumite segmente de piata, foarte bine. Dar ei vor sa impuna si altora sa nu ocupe acele segmente. Majoritatea se duc la un anumit ISP nu din cauza ca e cel mai bun, ci ca e cel mai putin prost. Morphy are dreptate ca nu poti face MAN cu utp, dar asta e situatia si trebuie sa ne adaptam. Cat despre faptul ca eu laud orice alt ISP, sunt sigur ca oricare ar ajunge la puterea care o are RDS ar deveni la fel ca ei. Asta este economia de piata si e normal. Pe noi ca useri ne intereseaza ca nici unul dintre ISP sa nu ajunga indeajuns de puternic sa dicteze pietei si ca efect al acestui fapt sa nu mai existe concurenta. Dar nu inseamna ca ne trebuie si placa si sa suportam toate sicanele care le fac, doar asa ca sa demonstreze ca "pot si am cu ce". Oricum ar fi romanu nu o sa fie niciodata multumit. Daca se face infrastructura cu cabluri utp nu e bine ca nu e profesionist si ca in vest nu s-a pomenit asa ceva. Daca se face profesionist, de catre isp, toata lumea sare in sus "aaa domneee e prea scump si e monopol" . Intrebarea magica este noi ce vrem de fapt? | ||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Ce vreau eu ? Sa existe abonament pt home-user cu banda de 1mbit. Peste tot. Nu doar metro (metro suxx btw). Si pana in 30$ (sau 29). Cu modem situat la mine, nu la vecinu din blocu de vis-a-vis. Nu cu admin pe vecinu de jos sa vada in log-uri ce url-uri imi plac mie. Daca nu e clar pana acuma nu vreau sa fie sub forma de retea de cartier/bloc etc sa impart utp-urile cu vecinu (si virusii si alte alea, ca asa e romanu ... trebe musai sa imparta tot, sa fie ca pe vreemea C.A.P-urilor). Atat. Dupa asta voi mai vedea. Si nici nu cer prea mult comparativ cu ce au altii in vest pt home-user
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Ce vrem noi? Pai in primul rind schimbarea politicii ISP-istilor mari (RDS, Astral, RTC) fata de clientii obisnuiti (asa numitii home user). RTC-ul deocamdata au pierdut toate trenurile, nu are rost sa discutam despre ei. Ceilalti 2 si-au impartit frateste piata si au trecut la politici monopoliste. Concret nu putem avea asteptari de la RTC. Ei nu exista pe piata ISP-urilor ce ofera conexiuni broadband pentru home useri. De la Astral si RDS vrem urmatoarele: - banda mare in reteaua RDS repsectiv Astral - banda medie pe metropolitana (si prin metropolitana inteleg 99% din .ro, nu ceea ce exista acum) - cel putin 256kbps in rest - preturi accesibile (15 USD mi se pare o limita superioara) - posibilitatea de alocare a diverse servicii extra care se pot face foarte usor doar din configurari (IP routabil pe net, etc) la preturi normale pentru fiecare tip de serviciu in parte (1-2 USD extra) - posibilitatea de ugrade-uri de capacitate la preturi rezonabile acolo unde reteaua o permite - dezvoltarea contextului internetului .ro - customer service functional (in care includ si anuntarea cleintilor in prealabil atunci cind se vor face lucrari care afecteaza partial sau total serviciul oferit; o mai mare transparenta fata de client) - as spune si implementarea unui sistem de Service Level Agreement care sa conduca la discounturi pentru cazurile in care serviciul nu a fost disponibil pentru o anumite perioade. Discutabil, pentru ca apar clasicile tirguieli specifice romanilor intre clientii smecheri si ISP. - toate cele de mai sus sa fie respectate si in realitate Nu cred ca e asa de greu. Este un MINIM. A oferi un astfel de pachet ar trebui sa fie o DATORIE a ISP-ului fata de clienti. Insemana punctul de start. Tot ceea ce e mai putin de atit, inseamna JAF. Inseamna politica monopolista, inseamna lipsa de respect fata de clienti. De ce? Pentru ca nu e vorba de a cere ceva ce nu se poate oferi ACUM, cu echipamentele existente. Ce lipseste? Bunavointa. Lipsa de concurenta care duce la lipsa de respect fata de client si de nevoile lui. RDS-ul se dovedesc mai flexibili si au renuntat la aberatia numita limita de trafic. Conexiune boradband cu limita de trafic reprezinta un concept tipic Made In Romania pentru a oferi un serviciu aparent bun si ifetin dar in realitate doar PROST. E un prim pas pe care RDS-ul il face catre normalitate si pentru asta merita o bilutza alba. Dar mai este ENORM de mult pina la un serviciu decent. Si acest prim pas facut de RDS are o explicatie: concurenta facuta de retelele de cartier. Daca nu exista aceasta oferta alternativa am convingerea ca acest pas ar fi fost facut mult mai tirziu. Concluzie: numai o piata unde exista o concurenta reala intre ISP-isti poate genera oferte mai bune pentru noi. In oglinda, lipsa concurentei inseamna monopol. Adica stagnare, oferte JENANTE si lipsa de cel mai elementar respect fata de clientii de pe urma carora, pina la urma, traiesti. | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Cine zice ca RDS si Astral sunt mari provideri? Ca sunt singurii mai rasariti la noi, nu inseamna ca au si putere financiara. Trebuie si ei sa traiasca, iar banda pe extern e scumpa rau, iar cea metro nu e nelimitata. 2,5Gb cat are inelul rds in tara ce inseamna? 250 de fibre optice de 100Mb? 300Mb pe extern ce inseamna? (cu inca 155Mb pentru backup) sunt 300 de clienti clink in viziunea unor. Restul ce fac? ping de 2000 pana la vecinu, 2-3KB/s cu craiova...etc. Mai ca imi vine sa zic ca astral si rds sunt isp-isti de cartier la ce banda au metro/extern. Mai accentuat scade pretul internetului un numar mai mare de abonatii decat concurenta. Concurenta imparte frateste ce exista pe piata si gata. Un numar mult mai mare de utilizatori determina ISP-ul la banda mai mare, care este si mai avantajoasa, ca bani, si pentru el. Stiti ca 47% din piata de internet din romania este dial-up? Mda, megabitu la 3 lei, sa se dea cate unu sa ajunga la toti... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |