![]() |
| | #342 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda |
badskyes mi-e ieri unu de la rds mi-a explicat ca cmts-urile lor merg in 10mbps HD datorita amplificatoarelor si sarmelor de pe stalpi. daca e cum zice el o sa si-o cam ia in barba cu 768kbps.
| ||
|
| | #344 (permalink) | ||
|
LOL....mai eu sper sa nu fie adevarat ca e lame atunci...cel putin din ce scrie aici este asigurata banda maxima a dispozitivului..Ca e impartita la 660 de modemuri asta e alta poveste..Eu pot sa vad viteza maxima a nodului numai daca maresc viteza in fisierul de config sau ii intreb pe aia..cea de a doua varianta cam iese din discutie ca o sa inceapa sa puna intrebari stupide cei de la tehnic..Gandeste-te ca ei trebuie sa asigure un internet de minim 16k/s si sa mearga in mare parte in viteza chiar daca e negarantat..
| |||
|
| | #345 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda |
C3re intrebarea pe care am pus-o eu a fost legata de limita de 2mbit pe cablu. Am vrut sa cumpar mai mult dar am fost refuzat de reseller care mi-a spus ca rds nu face asta. Ieri printr-o cunostinta am dat de un domn care lucreaza la Rds si l-am intrebat de ce se intampla asta. Argumentle au fost politica rds anti retele si limita impusa de echipamente. Nu stiu cat de adevarat este .Pare putin aiurea dar alte surse nu am. Eu mai mult de 10Mbps nu am vazut pe CATV . S-a intamplat cand mi-au adus webstarul. Timp de o saptamana a mers undeva in jurul a 8-10mbps... Alt lucru interesant a fost si politica legata de fibra. Se pare ca daca stai la casa nu "ai fatza " de potentiala retea de cartier si ai sanse destul de mari sa fi servit (cu wait timeul de rigoare) | ||
|
| | #346 (permalink) | ||
|
se pare ca cel care a zis de faza cu 10mbps la nodurile hibride a avut dreptate ..e penibil citez de pe site-ul lor: http://www.rdsnet.ro/reteaua/reteaua.htm "respectiv in partea de acces, de 10 Mbps in retelele metropolitane hibride fibra optica - cablu coaxial.." no comment ..:P | |||
|
| | #349 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Citez de pe aceeasi pagina "Investim inca de la inceput in punerea la punct a retelei nationale proprii de comunicatie, urmand ca pana la finalul anului 2003 aceasta sa ajunga la peste 3000 de km, cu o arhitectura inelara complet redundanta." ca sa vezi cat de actuala este informatia
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #350 (permalink) | ||
| Quote:
frumos..Am spus in felul urmator modemul la un capat are 48mbps (modemul fizic) iar la celalalt 53mbps (canalul de Downstream de pe CMTS)..Cablul coaxial fizic suporta 100mbps deci Conexiunea prin cablu are potential de a ajunge la viteza nodului metropolitan de fibra optica prezent la noi in tara.La Astral iti zic 100% sigur ca, capetele de pe partea ISP-ului depasesc acei 10mbps pentru ca am testat fizic conexiunea acum 6 luni.La RDS inca nu stiu din propria experienta doar ce am citit deci nu ma intelege gresit..Succes | |||
|
| | #351 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | RDS - peering doar cu RDS???
Am un abonament bussines la RDS. Pana de curand (cca. 1 saptamana) exista peer cu Astral. Acum... dupa ce am facut cateva teste, si dupa ce am sunat la tehnic, se pare ca MAN la RDS inseamna tot RDS. E adevarat?
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |