![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In the Big Rock Candy Mountains, There's a land that's fair and bright... | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 |
ce anume sa scriu ? ca visul rds`ul este sa nu mai existe competitzie pe piatza ? daca te uitzi un pic in jur shi vezi cum dispar isp`urile mai micutze.. shi mai ales unde.. itzi potzi da singur nishte raspunsuri
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | Quote:
Deh, daca tot e trafic extern pentru RDS, sa fie si la viteza minimala... Quote:
| ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Intre timp peering-ul cu Mediasat s-a refacut si probabil si cel cu Idilis, n-am apucat sa verific. Cu GTS n-a disparut nici o clipa. Gurile de rele (da' aurite) zic ca RDS a taiat de fapt peeringurile indirecte pe care le aveau sus-mentionatii cu RDS prin intermediul Astral. Momentan cred ca e armistitiu
__________________ ---- time wounds all heels | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| traceroute to bifur.mediasat.ro (193.231.169.6), 30 hops max, 38 byte packets 1 81-196-25-1.rdsnet.ro (81.196.25.1) 7.853 ms 15.565 ms 8.084 ms 2 82-76-243-26.rdsnet.ro (82.76.243.26) 7.021 ms 14.763 ms 12.737 ms 3 mediasat.iex.ro (194.102.255.229) 11.371 ms 12.500 ms 11.532 ms 4 bifur.mediasat.ro (193.231.169.6) 11.029 ms 13.708 ms 8.547 ms ----- Optimismul de adineauri in ce priveste Idilis din pacate nu se confirma, adica se confirma, da' prin Frankfurt. Idem pentru bobocii Ronixului, Fibernet.
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Pai Mr. Shrek, dat fiind ca astia nu sunt tampiti degeaba si tinand cont de observatia ta de mai devreme, ca Idilis nu are treaba cu retelele, care o fi totusi explicatia? Sau sunt tampiti si doar imi imaginez eu ca nu sunt? Cum sa refaci cu Mediasat si cu Idilis nu?
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Te-ai certat cu astia de la rds, lately? Vezi ca-s cam ranchiunosi, mai ales daca ti-au aflat IP-ul. Care este (vorba unui clasic in viata). Quote:
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Sa moara sa vada toti cei care au zis ca Evolva este o retea de cartier si deaceea i-a taiat RDS peeringul . Uite ca nu e chiar asa . Nu vreau sa par aparatorul evolvistilor dar prea multi trerchea berchea si-au dat cu parerea despre una si alta . Acum sunt in aceeasi situatie deci si Mediasat , Idilis , fostul Pcnet etc sunt niste retele de cartier nu ??? Sau in cazul lor nu regula nu se aplica ,, esti retea de cartier nu ai peering cu RDS si invers esti ISP respectabil ai peering cu maritul , preaslavitul faimosul <<<si alte epitete >> RDS | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
Sper ca RDS sa dea faliment cat mai repede si mai sper ca de maine sa avem si noi un internet de calitate 1-2 Mb extern la preturi cat de cat bune 100 -200 $ si mai sper sa dispara foamea dupa planeta si sa inceteze toate razboaiele | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Preafericitul RDS. Ofticati-va in continuare, politica RDS continua.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
Aleluia si Amin
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |