Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-12-2004, 20:52   #61 (permalink)
Registered User

Mai nou se numara si fostul Artelecom printre victime (daca putem sa le numim asa).
Au taiat si cu ei peering si nu se stie daca se rezolva.Cu Mediasat o sa se rezolve.
Oricum ROMTELECOM s-a lansat pe piata de 1 luna cu o nou gama de servicii.Nu mai exista Artelecom, au cumparat ei (romtelecom) totul.
Ceea ce este de felicitat este ca nu mai fac diferenta intre metro si extern.Cata banda iti da aia e oriunde.Au venit azi la servici la mine si au facut o oferta care suna asa:
512kbps garantat 600$/luna , 256kbps garantat 300$/luna etc.Se face pe ADSL sau fibra
In ianuarie o sa lanseze si alte pachete mai diversificate

Vanzator is offline    Reply With Quote
Old 22-12-2004, 21:16   #62 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

deci sa inteleg ca Romtelekk a inceput sa se excite in domeniul internet...cam tarziu cam foarte tarziu...cum v-a suna retea de cartier prin Romtelekk hahahahaha............ce frumos o sa fie

badsykes is offline    Reply With Quote
Old 22-12-2004, 21:37   #63 (permalink)
Registered User

Asa e cam tarziu... dar pare promitator

Old 23-12-2004, 04:04   #64 (permalink)
infoshaman

disorder's Avatar

1. Da, eu eu si cu RDS sintem frati de cruce.
2. Dupa cum remarcau si alti trecatori, singura menta orala e in ograda ta.

Quote:
Originally Posted by Cain
incearca sa ma faci sa inteleg.. pt tine (sau RDS) peeringul e UNIDIRECTIONAL ?

time wounds all heels

disorder is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 13:06   #65 (permalink)
Registered User

UndertakeR's Avatar

Romtelecom are infrastructura, asa ca nu e niciodata prea tarziu. Si din cate am inteles in curand vor avea niste oferte care vor sparge piata.

UndertakeR is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 13:15   #66 (permalink)
Viitor inginer chitarist

adsl pt homeuser? ce frumos ar fi

Cosu is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 13:52   #67 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

xDSL-ul merge ca dracu acum, ma indoiesc ca o vor chema pe Zana Maseluta sa le faca farmece la sarmele de 5 lei care sunt acum pentru a fi destul de bune pe xDSL

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 16:44   #68 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by disorder
1. Da, eu eu si cu RDS sintem frati de cruce.
2. Dupa cum remarcau si alti trecatori, singura menta orala e in ograda ta.
practic n-am vazut alti "trecatori" care sa remarce asta; am lovit in RDS si te-ai simtit lezat, coane ? nu de alta, dar sa stie tot poporul ce baza poate pune pe anumite postari ale tale, total .. nepartinitoare...

Quote:
Originally Posted by Vanzator
512kbps garantat 600$/luna , 256kbps garantat 300$/luna etc
adica ajunge 64 ( intern si extern ) la 75 coco ?

Cain is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 17:14   #69 (permalink)
Registered User

Cred ca Romtelecomul va trebuie sa schimbe cam multe cabluri ca sa poata da xDSL la cineva. Deoarece in multe zone nici banalul modem de 56K nu merge (nu ca merge prost, ci nu merge). Ca sa nu mai vb ca din cand in cand se mai inunda vreun canal.
Poate or sa se straduiasca, in orice caz mai mult decat cu Cosmoromul . Ceea ce vroiam sa spun este ca xDSL pt home useri de la RTL e o kestie de foarte viitor

ghrt is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 20:12   #70 (permalink)
Registered User

Cain, nu la exista ceva mai mic de 128kbps (tine minte sunt kbps) si costa ~100euro parca, dar ziceau ca pe 14.01.2005 o sa revina cu noua grila de oferte.
Sa vedem

Old 24-12-2004, 23:46   #71 (permalink)
Registered User

RDS is going down.. (pe partea de internet pierd din ce in ce mai mult teren in fata "retelelor de cartier" bine organizate .. va dati seama cat de disperati sunt din moment ce au scos oferta aia cu 50% reducere 1 an de zile..

Nu inteleg de ce lumea tipa ca Evolva nu este decat o chestie metropolitana.. Dimpotriva.. Cine vrea internet adevarat (considerat de mine internetul din afara .ro) isi ia Evolva .. pentru ca sunt mai ieftini fata de RDS la banda externa)

Concluzia in cazul de fata.. nu trebuie decat un pas gresit si ai pierdut totul ...
Din fericire pentru ei o sa scoata bani din alte proiecte (vezi digitv)

ytrewq is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 23:56   #72 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

ytrewq au scos oferta aia de tot de la ei sau te-ai referit la faptul ca au venit pe piata cu asa ceva..Eu zic ca ar fi bine sa o bage ca standard ptr ca, contorizarea traficului numai are ce cauta pe piata din punctul meu ...e o porcarie.Ok cu taiatul benzii pana la 128kbps sunt de acord dar cu platitul peste un anumit trafic nu sunt de acord

Old 24-12-2004, 23:59   #73 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

eu nu sunt in vreo retea de cartier sau ceva de genul cum pot sa ma bag si eu la un abonament macar de 7,5$...ca tot singurel pe banda vreau sa raman

Old 25-12-2004, 00:08   #74 (permalink)
L3 Artist

Quote:
Originally Posted by ytrewq
RDS is going down.. (pe partea de internet pierd din ce in ce mai mult teren in fata "retelelor de cartier" bine organizate .. va dati seama cat de disperati sunt din moment ce au scos oferta aia cu 50% reducere 1 an de zile..

Nu inteleg de ce lumea tipa ca Evolva nu este decat o chestie metropolitana.. Dimpotriva.. Cine vrea internet adevarat (considerat de mine internetul din afara .ro) isi ia Evolva .. pentru ca sunt mai ieftini fata de RDS la banda externa)

Concluzia in cazul de fata.. nu trebuie decat un pas gresit si ai pierdut totul ...
Din fericire pentru ei o sa scoata bani din alte proiecte (vezi digitv)
Plange RDSul din cauza celor 5-6000 de oameni care sunt bagati in retele de cartier in loc sa aiba CLK de 9$...

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 00:40   #75 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Interesting ... http://www.romtelecom.ro/ro/servicii...ix/tarife.html

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 03:45   #76 (permalink)
Registered User

Brigada's Avatar

RDS a dat jos peering-ul cu anumiti provideri pentru ca a inceput sa aplice reguli din piata telefoniei (in care de abia si-a varat nasul, da' asta ramane intre noi). Mai pe scurt: a inceput sa ceara bani pentru peering. Dupa formula: se stabileste o taxa fixa lunar (sa zicem 500 EUR) pe care o plateste cel care face mai mult download din reteaua celuilalt. Dragut, nu e asa ?
In plus, a filtrat IP-urile providerilor cu care nu are peering. Adica, daca un provider nu are peering cu RDS nu are voie sa isi anunte prefixele in RDS. Sau, ma rog, si le poate anunta, numai ca RDS nu are sa le bage in seama. Asta in cazul default. Daca providerul care are peering cu RDS ii arata acestuia ca un anumit AS ii este client, atunci acel client are acces in reteaua RDS da' prefixele lui nu sunt anuntate catre ceilalti provideri cu care RDS are peering.
De ce face asta RDS ? Pentru ca :
a) isi permite
b) vrea sa isi "curete" reteaua de trafic inutil pentru ei (banuiesc ca pentru VoIP)
c) vrea sa mai scada din CPU usage de pe masinile de shaping
d) sunt inconstienti.

Eu sper din toata inima ca providerii de "cartier" sa se lege intre ei intr-o forma sau alta, eventual printr-o legatura in RoNIX (asta ar fi lovitura mare pentru RDS), pentru ca in felul asta marele RDS si-ar fix pierde monopolul. Din pacate, providerii mici sunt prea preocupati sa isi fure unul altuia clientii, si nici nu prea au bani de investit in asa ceva.

Brigada is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 19:56   #77 (permalink)
Registered User

kam1kaze's Avatar

Prin legaturi utp si swichuri de 2 lei nu cred !!

kam1kaze is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 20:03   #78 (permalink)
Registered User

Revolution909's Avatar

am auzit si eu niste zvonuri din romtelecom cum ca de la anul se lanseaza pe piata home si business user cu fibra optica si adsl....se mai zicea ca adsl va fi pentru home user si vor practica preturi atractive....poate or revolutiona astia piata cu super oferte la home useri

Revolution909 is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 20:23   #79 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

nu cred ca o sa renunt la modemul meu de cablu sunt prea indragostit de el .....Parca numai cand ma gandesc ca iau prin Romtelekk parca imi aduc aminte de facturile de Tel unde scrie "AS Internet 1.300.000" ...bleah

Old 25-12-2004, 21:01   #80 (permalink)

Aquashark's Avatar

ma enerveaza ca apare pe peste tot scris de 'n' ori ca retele de cartier vor dispare. ziceti si voi pentru gigeii neavizati ca vor dispare ca reselleri de net, nu fizic. oricum eu stau in Rahova daca vine vreun viteaz sa taie cablurile (de la primarie or whatever) ce ciomage pe spinare si-ar mai lua

Street Fighter4 tag: pokeshark

Aquashark is online now    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules