![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Mai nou se numara si fostul Artelecom printre victime (daca putem sa le numim asa). Au taiat si cu ei peering si nu se stie daca se rezolva.Cu Mediasat o sa se rezolve. Oricum ROMTELECOM s-a lansat pe piata de 1 luna cu o nou gama de servicii.Nu mai exista Artelecom, au cumparat ei (romtelecom) totul. Ceea ce este de felicitat este ca nu mai fac diferenta intre metro si extern.Cata banda iti da aia e oriunde.Au venit azi la servici la mine si au facut o oferta care suna asa: 512kbps garantat 600$/luna , 256kbps garantat 300$/luna etc.Se face pe ADSL sau fibra In ianuarie o sa lanseze si alte pachete mai diversificate | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
1. Da, eu eu si cu RDS sintem frati de cruce. 2. Dupa cum remarcau si alti trecatori, singura menta orala e in ograda ta. Quote:
__________________ ---- time wounds all heels | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti | Quote:
Quote:
adica ajunge 64 ( intern si extern ) la 75 coco ?
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
Cred ca Romtelecomul va trebuie sa schimbe cam multe cabluri ca sa poata da xDSL la cineva. Deoarece in multe zone nici banalul modem de 56K nu merge (nu ca merge prost, ci nu merge). Ca sa nu mai vb ca din cand in cand se mai inunda vreun canal. Poate or sa se straduiasca, in orice caz mai mult decat cu Cosmoromul . Ceea ce vroiam sa spun este ca xDSL pt home useri de la RTL e o kestie de foarte viitor | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
RDS is going down.. (pe partea de internet pierd din ce in ce mai mult teren in fata "retelelor de cartier" bine organizate .. va dati seama cat de disperati sunt din moment ce au scos oferta aia cu 50% reducere 1 an de zile.. Nu inteleg de ce lumea tipa ca Evolva nu este decat o chestie metropolitana.. Dimpotriva.. Cine vrea internet adevarat (considerat de mine internetul din afara .ro) isi ia Evolva .. pentru ca sunt mai ieftini fata de RDS la banda externa) Concluzia in cazul de fata.. nu trebuie decat un pas gresit si ai pierdut totul ... Din fericire pentru ei o sa scoata bani din alte proiecte (vezi digitv) | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
ytrewq au scos oferta aia de tot de la ei sau te-ai referit la faptul ca au venit pe piata cu asa ceva..Eu zic ca ar fi bine sa o bage ca standard ptr ca, contorizarea traficului numai are ce cauta pe piata din punctul meu ...e o porcarie.Ok cu taiatul benzii pana la 128kbps sunt de acord dar cu platitul peste un anumit trafic nu sunt de acord
| |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Quote:
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Interesting ... http://www.romtelecom.ro/ro/servicii...ix/tarife.html | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
RDS a dat jos peering-ul cu anumiti provideri pentru ca a inceput sa aplice reguli din piata telefoniei (in care de abia si-a varat nasul, da' asta ramane intre noi). Mai pe scurt: a inceput sa ceara bani pentru peering. Dupa formula: se stabileste o taxa fixa lunar (sa zicem 500 EUR) pe care o plateste cel care face mai mult download din reteaua celuilalt. Dragut, nu e asa ? In plus, a filtrat IP-urile providerilor cu care nu are peering. Adica, daca un provider nu are peering cu RDS nu are voie sa isi anunte prefixele in RDS. Sau, ma rog, si le poate anunta, numai ca RDS nu are sa le bage in seama. Asta in cazul default. Daca providerul care are peering cu RDS ii arata acestuia ca un anumit AS ii este client, atunci acel client are acces in reteaua RDS da' prefixele lui nu sunt anuntate catre ceilalti provideri cu care RDS are peering. De ce face asta RDS ? Pentru ca : a) isi permite b) vrea sa isi "curete" reteaua de trafic inutil pentru ei (banuiesc ca pentru VoIP) c) vrea sa mai scada din CPU usage de pe masinile de shaping ![]() d) sunt inconstienti. Eu sper din toata inima ca providerii de "cartier" sa se lege intre ei intr-o forma sau alta, eventual printr-o legatura in RoNIX (asta ar fi lovitura mare pentru RDS), pentru ca in felul asta marele RDS si-ar fix pierde monopolul. Din pacate, providerii mici sunt prea preocupati sa isi fure unul altuia clientii, si nici nu prea au bani de investit in asa ceva. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
am auzit si eu niste zvonuri din romtelecom cum ca de la anul se lanseaza pe piata home si business user cu fibra optica si adsl....se mai zicea ca adsl va fi pentru home user si vor practica preturi atractive....poate or revolutiona astia piata cu super oferte la home useri
__________________ known for his know hows | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
ma enerveaza ca apare pe peste tot scris de 'n' ori ca retele de cartier vor dispare. ziceti si voi pentru gigeii neavizati ca vor dispare ca reselleri de net, nu fizic. oricum eu stau in Rahova daca vine vreun viteaz sa taie cablurile (de la primarie or whatever) ce ciomage pe spinare si-ar mai lua
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |