![]() |
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
nu sunt in foame ca sa le dau pe nimik asa cum oferiti voi !! nu va convine nu cumparati dar nu imi veniti mie cu preturi dastea de targ! eu am pachete din Germania primite cu sume clar stabilite unde nu am cum sa las decat un maxim 300 000 asta pentru boxe+mp3 =300 000 mai mult nu am cum ca ar fi pretul la cumparare ! ele sunt noi la cutie cu tot la ele asa ca nu am ce sa las mai mult !
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pai ce incercam noi sa iti spunem este ca daca intri pe be-loud.ro mp3-ul tau este 4.2 mil, iar la carrefour este 3.9 mil. Deci pretul tau de 4 mil este nerealist chiar daca este nou in cutie pentru ca poti la fel de bine sa il iei din magazin cu aceeasi bani si cu garantie in ro. nu te supara pe mine, dar cred ca 4 mil in loc de 4.5 cat vroiai tu pe amandoua nu este pret de targ. In targ probabil ca il iei in 2 mil mp3-ul, dar din ce surse... oricum bafta la vanzare.
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
Ma baieti problema voastra stiti care este ? :ca nu aveti bani de nimik si participati la niste discutii inutile doar pentru a strica oamenilor combinatiile !! Oricum am dat in 4 mil pana acum 4 bucati mai am unu dar voi scapa si de asta !! dar voi sunteti "adio mama"
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
iarta-ne pe noi saracii fara bani care nu vrem sa luam tzeapa ca aia patru ![]() hai ca discutia este inutila.... tu vinzi ce vinzi la ce pret vrei, noi nu putem decat sa ii atentionam eventual pe altii ca exista variante mai bune chiar sub nasul lor.
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
1.Problema se pune altfel ! Cand o-i ajunge tu la un nivel ca mine sa ma cauti sa imi spui si mie cum e atunci !! Dar oricum ai drum lung pana acolo !! 2.Tu esti genu de om care sta pe site-uri dastea doar pt a comenta 3.Ba baiatule cumperi intrii in discutie nu cumperi vezi-ti de preturile tale ! si 4 . Esti un idiot si pt asta pot sa bag mana in foc | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
ban ipod pt limbaj.rog un admin sa o faca
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
Ma baieti haideti sa ne vedem si sa imi spuneti toate chestiile astea in fatza ca vad ca pe chaturi ,mircuri,forumuri toti sunteti baieti ! Ia stabiliti voi o intalnire sa va vad "face to face" si sa imi spuneti parerile voastre de "golani autentici".Astept sa va hotarati
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Astept cu interes Ipod. Hai sa vad ce debitezi. E cumva bine pentru tine in Colentina? Sau preferi o zona mai centrala pentru nivelul tau de inteligenta. Pe mine nu ma deranjeaza. De fapt poti sa ma suni la 0726.583.433 sa stabilim daca asta e nivelul tau. LAME! PS: ma deplasez oriunde! sunt destept si am masina=)) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|