![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti | Vand Muzica De Pe Masina
Este undeva pe aici si masina pusa la vanzare ...Hyundai Accent 1.6 si nu il dau cu muzica asa ca uite ce am de vanzare... Set 2 Boxe Fata Infinity 60W Set 2 Boxe Ovale spate Infinity 100W Pret 100E (fata + spate) Statie+Tub 300W Infinity Pret 300E (ambele ..nu le dau separat) Mp3 Player Pioneer P 5600 4 X 50 MP3 WMA MOSFET CD RDS D4Q FATA DINTR-O BUCATA Pret 150E Mai Jos aveti si pozele ...la tub statie si casetofon leam facut acum poze deci sunt cele reale ...la boxele fata+spate nu am cum sa le pozez caci sunt inca pe masina deci o sa pun exact modelul cu poza luata de pe net | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti | Fata : Infinity REF6502i 165 mm, 2 cai sensibilitate 92 dB, raspuns in frecventa 53 Hz - 21 kHz (+/-3 dB), impedanta 4 ohm Spate : Infinity REF9603i 6" x 9", 3 cai sensibilitate 92 dB, raspuns in frecventa 46 Hz - 21 kHz (+/-3 dB), impedanta 4 ohm Scuzele mele am uitat de detalii.... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
Persoana care vinde masina s isunetul este un f bun prieten deal meu.... iam dat nr tau de tel si iam zis sa te sune el ...a sunat si a rasupns fratele tau ...a zis ca nu esti acasa si ca dai beep cand te intorci...de atunci el na mai primit nimik .... o sa ii zic sa te sune azi iar.... inca nu lea dat dar e pe cale sa
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
vb cu el azi si vad ce si cum....eu sunt un pic la mijloc ....nu e masina mea sau boxele ... dar din cate stiu eu se tine de cuvant... nush ce ati vb voi ...eventual sunal acum pe connex...sigur doarme da nu conteaza sunal
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
1.am doar un numar de orange 2.sa fie sanatos daca vrea sa isi vanda marfa suna daca nu pa si pussy...ca nu am fost eu ala neserios, l-am sunat, am stabilit o intalnire cu el, si el ca un "om foarte serios" si care "se tine de cuvant" nu a mai avut nici bunul simtz sa raspunda la telefon la ora respectiva....Trage si tu concluziile...si ceilalti useri... Bafta !
__________________ nobody is perfect and i am nobody ! ym : maus_pimp | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |