![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand statie si tub mac audio + accesorii
se vinde o statie mac audio MX1000 si un tub MPtube 25. amandoua sunt in stare perfecta de functionare. tubul arata perfect, statia are urme pe la sistemul de prindere. in rest no problems. statia si tubul prefer sa le dau impreuna cu: - un cablu de 5m dublu coaxial pt legare la iesirile casetofonului/cd playerului - un suport cu siguranta de 40A - cablu pt alimentare statie - cablu pt alimentare difuzor - 2 curelushe pt prindere tub pretul este de 4 mil. daca imi dovediti ca preturi au scazut asa de mult poate mai scad si eu, desi e putin probabil. doar cablurile costa 500-600 de mii.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! Last edited by faraonu; 16-06-2008 at 19:26.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
daca mai este valabil anuntul te rog da-mi si mie um mesaj pe forum sau pe mail atancu@yahoo.com sau tel 0788.299.780 sau 0727.404.356
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
sal Daca le mai ai as fi foarte interesat Problema e ca sunt cam scumpe fata de ce pot sa iau din magazin. Iti pot si demonstra intra pe linkul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/mac_Audio/ si o sa vezi ca subwooferul nou e 180 ron iar statia nu o au ca e model vechi a ta au una sa zicem asemanatoare la 280 ron. Deci un total ar fi de 460RON noi noute. Las la aprecierea ta pretul pe care il ceri dupa ce ti-am scris mai sus. Astept PM cu ultimul pret la care te-ai gandit! De obicei la be-loud au oferte in care e si cablaria inclusa cu conditia sa le montezi la ei.
__________________ ATHLON64 3000+ / GIGABYTE K8NS ULTRA 939 / SAPHIRE X1650 PRO AGP8X / 160GB ATA133 SEAGATE / 500GB WD MY BOOK / 2X512 DDRAM PC3200 ELIXIR / CD-ROM ASUS & DVD-RW NEC 3551A / CASE CHIEFTEC LBX-02-B-SL WITH 600W DELUX / GENIUS 5.1 DELUXE / WINDOWS XP / SAMSUNG SYNCMASTER 959 NF | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
persoana care le-a rezervat nu m-a mai contactat, nici macar sa zica ca nu le vrea. ma rog...traim in romania. din pacate nu le mai dau. le pun direct pe masina....de proaste si vechi ce sunt. imi cer scuze tuturor celor ce stateau " la rand". incep sa ma satur de a vinde lucruri pe forumul asta. inc-o data scuze. se retrag de la vanzare. va doresc o zi buna.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |