![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand/Schimb Scula de cassetofon auto Panasonic
Am de vanzare un cass auto Panasonic , il puteti vedea aici : http://www.preistendenz.de/produkt/309200.htm sau aici :http://www.panasonic.at/product/prod...ltMod=N&upper= Eu mi-am luat un mp3 si chiar nu mai am ce face cu el iesire statie , control magazie de cd-uri , remote control . 4 x 45W , fata detasabila plina ....Noaptea arata impecabil in masina (iti ia ochii ) Se mai da la el ca BONUS o pereche de boxe de cielo daewoo de spate 20 W se face si proba la el ...... Accept si varianta unui schimb ..... pret 180 ron
__________________ 0769 222 102 Cristian id mess: foica_3d | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
up... Scade pretul .... 16 Mai am un CD Blaupunkt la 25 de sute 50 Watts (Max.) x 4-Ch 4-Ch Low Impedance Pre-Out @ 4.0V DigiCeiver™ Codem D All-Digital Tuner with Sharx Adaptive IF Switching Positive Crystal Blue LCD Digitally Processed AM Noise Reduction 18 FM / 12 AM Presets DIN Flip-Panel Detachable Face Selectable FM Hi-Cut Filtering 12/24-Hour Clock DMS CD Changer Controller Provides Mix 1 & 2, Repeat, and Scan Menu Options include: 6 Loudness Levels, Adj. Scan Time, Selectable Hi-Cut Levels, 5-Band DPE Digital Parametric EQ, Source Tone Memory, Telephone / Navigation Audio Input, Clock & Dual Aux. Inputs for CDC plus CC / MD / MP3 Telephone Audio In CD Naming Optional IR Steering Wheel Remote, Thummer III or RC09 DIN/ISO Mounting Controls optional CDC A08, CDC A071 & IDC A09 CD Changers
__________________ 0769 222 102 Cristian id mess: foica_3d | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Daca erai atent vedeai ca in acea arie se vinde tot ce tine de auto! De la masini la electronica auto si nu numai! Bafta la vanzare
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |