![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand stopuri 206 model 2004 + boxele default + radiocd original
Stopurile -> 250 ron boxele 2x16 & 2x13 -> 70 ron Pe radiocd habar n-am cat sa cer nu cred ca merge decat pe pejo ptr ca nu are display sa zicem 60 ron (ar fi clarion sau vdo nu stiu exact). Preturile usor negociabile trimit prin posta sau mai am cate un drum prin Bucuresti.
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nomercy - vezi ca radiocdul ala la peugeot costa cam 14 milioane si trebuie adaptat pe masina de catre un electrician de la ei (nu merge de pe una pe alta ca au codul caroseriei in soft).
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
-hehe multumesc bisti...il tin de chilipir atunci cred ![]() -forumul pejo este in reconstructie... -hardware e posibil sa ajung maine in buc le iei sigur sa stiu sa le dau jos de pe usi pe cele de 13 ca nu le-am dat doar le-am dezactivat... anyway lasa-mi un nr de contact sa pot sa te sun sa vedem cum facem...
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Up ptr stopuri!Radio-cd-ul cand va fi scos din masina si inlocuit cu un mp3 player va fi sigur 4 sale...acum insa nu il mai pot da ptr ca nu am inca cu ce sa il inlocuiesc orikum e ramane rezervat lui Pingus...
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu din pacate nu doar audiocd-urile...din aceasta cauza incerc sa trec si eu la mp3 player insa pierd telecomanda din volan... codul ptr deblocarea radio-cdului este scris in cartea in limba franceza a masinii? Ai grija ca la reprezentanta s-ar putea sa iti ia mai mult pe manopera decat face tot radio-cdul
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da da se pastreaza ca sunt toate originale pejo ar fi kulmea sa nu se pastreze boxe spate am avut de 13 cm insa le-am dat jos si le-am vandut aici ...dupa ce mi-am pus ovale in spate de tot...cele mici nu prea se mai auzeau...nu stiu daca exista sau nu cablurile trase...eu nu mi-as pune asa mici pe spate nu prea se merita + ca trebuie desfacuta usa.... ptr mai multe informatii fara sa fac reclama poti incerca forumul "pejo"
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |