![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | vand bmw 320d
vand bmw 320d din 2000, cu tot ce se poate pe el, si chiar mai mult .dotari: Motor Alpina, Inmatriculata RO 08.08.2005, Incalzire scaune, Cotiera, Perdea Electrica, Pachet aluminiu interior, Senzori Parcare, Senzor ploaie, Spalator faruri, Detector radar Beltronics, 6 Airbaguri, Pilot automat, Trapa Electrica, Oglinzi electrice, heliomate si incalzite, Climatronic, Computer bord, Xenon, Proiectoare, Carkit Bluetooth, Telefon BMW, Lumini interior-bord-consola albastre-neon, Folie geamuri autorizata, Magazie 6CD, Sunet Harman/Kardon 10 incinte, Statie subwoofer Phase RS1, Condensator Helix, Subwoofer Mac Audio IceFire 225, Insonorizare Dynamat, Trunk kit lights show-albastru-neon, Undercar lights show-albastru-neon, Angel eyes albastru-neon, Alarma UNGO SR5000, Jante aliaj+anvelope vara originale, Jante+anvelope iarna, Full Casco, Consum Bucuresti 9%. Masina nu a fost lovita niciodata.accept orice test pe ea. pret: 17500 euro putin negociabil. parerea mea personala....cine vede masina se indragosteste la prima vedere. se poate da si in doua rate: 9500 cu 8000(cu contract notarial binenteles). | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | te cred ca ti se pare scumpa
dar daca ai vedea masina.... plus ca am uitat sa spun ca mai are si semi-piele pe ea. arata de nu se poate masina...o sa mai pun in curand niste poze cu ea ca sa se vada mai bine. si precizez faptul ca masina nu a fost niciodata la curse. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | in urma instalarii unui chip pe motor...
masina are acum aproximativ 160 de cp.(a fost masurata pe banc la mastertuning si avea 158 de cp). sunt schimbate si ledurile de la comezile de pe volan .la masina service-ul s-a facut numai la bmw romania. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | detalii:
1.cutia de viteze nu cred ca este alpina(daca zici ca trebuie sa fie a 1-a in stanga jos).este normala. 2.in poza aceea nu se vede bine, dar sunt schimbate si ledurile de pe volan. 3.o sa-i fac maimulte poze si ziua, si o sa le postez aici.deocamdata o poza pe timp de zi din interior. 4.da....automobile bavaria | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |