![]() |
| | #9 (permalink) | ||
|
omu s-a exprimat FOARTE GRESIT... VINDE BONURI DE CASA DE LA PECO... nicidecum BONURI DE MOTORINA... adica se duce si le strange pe cele care nu le iau clientii (sau are pe cineva la vreun peco)... hmmmmm.... nu-mi suna bine deloc... ADICA PROSTII SA-I PLATEASCA LUI CEEA CE POT FACE SINGURI... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Demon nici tu nu ai inteles bine ![]() ClauSS u ai inteles. Deci el vinde bonuri pe care le face (poate lucreaza la un peco ceva , nu ma intereseaza e afacerea lui), as fi dis pus sa cumpar de la el daca da si bon de benzina.
__________________ Tel: 0761 802 307 0724 946 835 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Daemon nu e asa: Vand bonurile de casa cu stampila (ale mele personale) cam de 200 EUR / luna bag motorina percep un tarif de 8% din valoarea lor iar acestea se pot deconta pe firma la 16% din valoarea lor . . . acum e clara situatia ? si sorry pt exprimarea incorecta
__________________ Yahoo ID: miker2210 | 0721819301 / 0765521124 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
eu sunt mai nelamurit ca la inceput. Eu sa zicem ca am masina (pe motorina) de la serviciu benzina in valoare de 3 milioane, de care trebuie sa aduc bonuri de la PECO. Luna asta eu bag motorina numai de 100 RON, asa ca as putea s amai duc bonuri de 200 RON ca sa imi intre mie in buzunar. Iau de la tine aceste bonuri, iti dau tie 16 RON si gata. De ce la firma se pot deconta numai la 16% din valoarea lor? Sau tu de fapt oferi bonuri benzina pentru cei care baga bonuri de motorina pe firma in loc de cheltuieli ca sa scoata bani din firma lor si s anu plateasca impozit? | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
si nu inteleg mai nimic... eu bag motorina de mai mult de 3-400 euro pe luna... ma apuc sa-mi vand si eu bonurile (si-asa nu le iau de la peco)... hahahaha | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
miker lasa mah afacerile astea ieftine .... te duci la majoritatea petromurilor sau altele le ceri frumos daca au un bon, doua in plus sa decontezi si rezolvi moka sau poate cu 50 mii acolo bonuri de 2 3 milioane!
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
sa credeti voi ca luati moka de la peco bonurile de motorina cu valoare mare!!!! inainte era o adevarata contrabanda cu bonurile de motorina. este chiar sub pretul pietii(la statiile peco se percepe 10%, in cel mai bun caz). hai sa va explic: ai o firma de transport, nu foarte mare, cumperi motorina de la "caraushi", logic ca e mai ieftina, dar totusi ai nevoie si de ceva acte pt. motorina, ca doar esti firma si ai o evidenta contabila, asa ca te duci si cumperi bonuri. everybody is happy!!! si nu e singurul caz cand ai nevoie de bonuri. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | nu va mai complicati
nu va mai complicati cu atatea bonuri. va cumpar eu motorina indiferent euro 3/4. dau in functie de cantitate intre 18-22.000/litru. iesiti mai castigat asa si nu va mai complicati atat. tel: 0729997538 bz sau buc.
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
daca tot se fac chestii din astea, as cumpara si eu niste benzina omv super 100 pe la 30.000 litru
__________________ 1Dmk2 + 24-105 F4L + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU SMS NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |