![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Vand Renault Megane II 1.4 16v 98CP an 2005 la un pret la care nu o iei nici de afara
Vand Megane II Hatchback, 1.4 16v benzina, 98CP. An fabricatie 2005 Dotari: Computer de bord cu 7 functii: distanta parcursa, timpul scurs de la plecare, viteza medie, autonomia de carburant, consum total/mediu/instantaneu Volan reglabil pe inaltime si in profunzime Directie asistata electric variabila A.B.S. cu repartitor electronic de franare E.B.V.+ A.F.U. (Asistenta la Franarea de Urgenta) Inchidere centralizata si demaraj cu card Geamuri fata electrice Geamuri si parbriz cu tenta Radio CD RDS codat, cu afisaj separat, satelit de comanda Scaun sofer reglabil pe inaltime... Motorul este mic dar are totusi 98 CP.... ……………. …………… Pret: 9400Euro sau 10200Euro pt. combinatii... Cred(si sunt mai mult ca sigur) ca la pretul acesta nu o iei nici de afara fara vama si taxe....... NU ARE NICI CLIMA NICI AER CONDITIONAT!!! asta pentru a raspunde la primele intrebari la care ar fi venit... ![]() Relatii la 0723091940 Id messenge: sumer_rem@yahoo.com | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
interesant...eu am dat 13700 si aveam si AC si 115cp si alte prostii...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Asa, si deci daca nu specifica, nu erau reali, iar cine falsifica kilometrajul pune în anunt "Km falsi" sau nu pune atributul. Ce simplu e sa deduci cum sunt kilometrii aia ... Iar la întrebarea potentialului cumparator "ia zi mah cu sunt kilometrii, reali sau falsi ?", unii raspund "Reali" iar altii raspund "Falsi". Doar soimii patriei spun numai si numai adevarul.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Modelul asta a fost anul trecut in Decembrie la 9950 euro CIP, deci nu stiu cum ajunge la 14.000. Nu este chiar pomana curata, dar pretul este corect. 30k km intr-un an de zile (poate mai putin) nu e la indemana oricui. Masina e cumparata din Romania sau adusa din afara? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Atuncia ma declar soim al patriei.... http://www.computergames.ro/forum/sh...4&postcount=20 si http://www.computergames.ro/forum/sh...1&postcount=24 citeste acolo...am mentionat ca am dat km inapoi....pt cei ca tine.... Si apropo,o oferta ? ceva? sau te interesau numai Km? | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Nu stiu cat mergi tu cu masina....dar 30000Km nu sunt multi deloc intr-un an.... Parerea mea este ca este un pret mai mult decat bun....oricum intr-o saptamana cel mult o sa plece(la pretul acesta)...si sa nu uitam ca este negociabil... ![]() Daca cauti pe internet nu gaseti megane mai ieftin de 9400E nici din 2004....dar mite din 2005. Odata ce spui ca este un pret corect inseamna ca pe la 9500Euro se invarte Megane 2 din 2005.....astept cel putin o oferta pe care ai gasit-o pe net in acest pret...daca nu.... astept cumparatori | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |