![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand becuri auto PHILIPS PHILIPS ALLWEATHER UV BLOCK combina tehnologia VISION PLUS, BLUE VISION si WEATHER VISION H1 pret de magazin 65 RON bucata... pretul meu 45 RON bucata (10 bucati) H7 pret de magazin 90 RON bucata... pretul meu 65 RON bucata (4 bucati) PHILIPS BLUE VISION safety and comfort H1 pret de magazin 35 RON bucata... pretul meu 25 RON bucata (2 bucati) PHILIPS WEATHER VISION ideale ptr ceata, ploaie si ninsoare H1 pret de magazin 18 RON bucata... pretul meu 10 RON bucata (10 bucati) H7 pret de magazin 28 RON bucata... pretul meu 22,5 RON bucata (16 bucati) PHILIPS PREMIUM plus 30% mai multa lumina H3 pret de magazin 10 RON bucata... pretul meu 8 RON bucata (12 bucati) H7 pret de magazin 16 RON bucata... pretul meu 12,5 RON bucata (6 bucati) PHILIPS LONGER LIFE dureaza mai mult de 2 ori ca un bec normal H7 pret de magazin 20 RON bucata... pretul meu 15 RON bucata (8 bucati) din motive usor de inteles se vor vinde cate 2 bucati (set)... Last edited by Demon; 14-03-2006 at 07:59.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| danell toate au 12V cu 55W... tehnologia prin care sunt facute le permite sa lumineze mai tare cu 30% nu puterea. eu am pe masina si-ti spun ca se vede diferenta. lumina e mai alba si mai puternica. oricum se vedea si in poza tensiunea si wattajul... ideea e ca nu doar PREMIUM lumineaza mai tare. TOATE lumineaza mult mai puternic decat un bec de clasa medie. dr_dumi am atasat mai jos un articol... cele ALL WEATHER combina mai multe tehnologii in una... Last edited by Demon; 14-03-2006 at 07:59.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
PHILIPS PREMIUM plus 30% mai multa lumina H3 pret de magazin 10 RON bucata... pretul meu 8 RON bucata (12 bucati) H7 pret de magazin 16 RON bucata... pretul meu 12,5 RON bucata (6 bucati) vreau si eu un set dar sa se potriveasca pe tico...nu stu care din ele (pe becurile la tico scrie h4)....astept PM
__________________ Computer: Intel Q6600 , Gigabyte P35-DQ6, 4GB RAM, Palit 9600GSO 512DDR3, 1,21 TB (2xWD 320GB+1 Seagate 250GB+2xWD 160GB), Audigy 2SE, LG DvD RW, LG 22" LCD. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Leutzu H4 nu am nimic... cel mult poti folosi H3 daca ai proiectoare pe tico. later edit: BISTI sa le folosesti cu folos si placere... astept sa-mi spui cand ai sa le montezi cum lumineaza... Last edited by Demon; 21-02-2006 at 21:51.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
deci ptr toti cei care nu stiu ce model au, in principal e simplu... daca pe acelasi bec aveti si faza lunga si faza scurta este H4... daca aveti diferite ptr faza lunga si faza scurta (2 becuri) atunci aveti H7... H1 si H3 sunt in special ptr proiectoare... haristeas51 tu cu siguranta ai H4 (nu am nimic H4) pepex uita-te in far si vezi daca ai 2 becuri sau doar unul... poti pune in proiectoare la astra daca te uiti ce model ai... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up...
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |