![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
mai are ceva garantie? spune-mi ce contine tot pachetul, ca anuntul e un pic ambiguu: ai si magazie CD, subwoofer, cele 4 boxe de 45W? Ma intereseaza sa-l cumpar, nu intreb de pomana ...
__________________ "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: slobozia | si eu
pai la 1.9 mil vrei si boxe si sub nu cumva ai uitat sa intrebi si daca da si vreo statie in banii astia? eu ofer 14 sute daca functioneaza impecabil cd-ul....si daca citeste toate cd-urile scrise pe calc o zi buna si bafta la vanzare | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| precizare Quote:
__________________ "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Bisti : in spate are mufe euro standard Atreides : Ai vrut sa intelegi cum vrei tu anuntul ... Tigi : Sper ca tu ai inteles sensul anuntului , explicai si lui "Atreides" ULTIMUL PRET ESTE DE 180 ron (1,8 mil )....
__________________ 0769 222 102 Cristian id mess: foica_3d | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pai atunci gresesti undeva cand spui ca are iesire de statie si subwoofer. iesirile pe mufa euro sunt deja amplificate nu sunt semnale de linie. ori ai avut un condensator de limitare a semnalului amplificat, ori se auzea aiurea.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bisti : in afara de mufele acelea 2 euro standard mai are inca 4 mufe care ies din cur 2 cate 2 adica statie si subwfer + inca o mufa de magazie care este exacct langa cele 2 euro ......Deci cred ca tu gresesti ca nu cunosti sau poate nu ai vazut pana acum asa ceva ....
|
| | #14 (permalink) | ||
|
zi modelul exact RDS stie? citeste CD-R sau CD-RW uri? cat de folosit e?
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
S-A DAT .... putem inchide
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |