![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand VOLVO S40 1.8
Argintiu metalizat, oglinzi electrice/incalzite, geamuri electrice, airbag sofer+pasager, cotiera, computer de bord, aer conditionat, piele pe lateralul scaunului, insertii lemn, cd-player, spin-control, 5 trepte manuala, 122CP, 103.000km, an 2001. Pret 9.500E.
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Omu are dreptate ..poti folosi edit! Avertisment
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
am vrut sa intreb asta in particular dar avand in vedere ca email n-ai iar casuta de PM e plina, n-am ce face... Pe alte topic-uri deschizi gura si esti injurat iar respectivul nu pateste nimic (probabil stie pe cineva) iar eu iau avertisment pentru ca in graba nu am dat edit, ci am pus inca un mesaj... misto! Btw, doar de curiozitate.... unde anume scrie in regulament ca sunt obligat sa dau edit si sa nu adaug o replica noua? Sunt si eu curios in baza carei reguli am luat avertisment.... Mersi. Later edit (vezi, n-am mai pus inca un post! Traim intr-o lume mai buna deja): De topic-urile cu vanzari care au "UP" din ora in ora ce zici?
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design Last edited by Ice_2k; 25-02-2006 at 09:16.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/sh...7#post35571627 ----- ia vezi!
__________________ Eu nu imi vad semnatura in nici un post! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
off topic: fericit prietenul tau! felicitari din partea mea a ales foarte bine!
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |