![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
spune-mi din ce an e daca are dotari suplimentare: alarma, inchidere, etc.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Si are doar 60.000 de km? Poate 60.000 peste 100.000, nu? Oricum, 1500 de euro e mult pt o dacie fara inchidere si alarma. Muzica are?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
deci cu masina nu s-a iesit din bucuresti, dk vrei mergem unde vrei tu sa vezi ca nu am umblat la kilometraj, eu nu ma ocup cu masini, a fost a fratelui meu care si-a luat alta si mai avem 3 masini si nu mai avem ce sa facem cu asta sta in curte aici si ma rugat sa gasesc sa o vand. are fix 74.mii km REALI. masina are fata zambetul lui iliescu. Dk se cumpara pe firma mai negociem ca e cumparata pe firma lui tata si se poate da cu factura. oricum astept ofertele voastre.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ai si tu vreo poza cu ea? ar fi interesant...
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
nu am poza da oricum daca chiar vrei sa-ti iei masina, merita sa o vezi, una e sa vb la fata locului dupa ce vezi masina, iti dai si tu cu parerea, nu e nici un deranj si oricum nu am vazut dacie care sa arate mai bine la bani astia, oricum mai negociem ceva dk gasesti tu oferta mai buna. contacteaza-ma pe ym Senatorul18
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
tu vezi de cand e anuntul ?
__________________ Vand PC PENTIUM 4 -'''' ieftin si foarte bun '''' VAND Monitor |Intel E5200 2.5@3.0 ghz|Sapphire Radeon HD4850 1024 ddr3 Vapor-x|450W|2 GB DDR3 1800 Mushkin|DFI P45-T3RSB Plus| | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |