![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | vand mp3auto clarion dxz649rmp nou nou ,
vand mp3auto clarion dxz649rmp nou nou , pretz 6.5mil id mess kurkygsm 0721 657 316 0788 615 204 apratul e nou(niciodata nu a fost pus pe masina) mi l-a adus cineva de afara e nou si are mufe tot penar de tinut fatza, telecomanda..paket complet pretul este cu mult sub preturil din magazin,dak va intereseaza modelul aflati detalii despre el pe net pt ca dak ma sunati pe mine nu prea stiu sa va dau,ce stiu e ca e pret cu mult sub magazin Clarion - Radio CD/MP3/WMA Model: DXZ648RMP - RDS-EON FM/MW/LW Radio CD/MP3/WMA - Display si taste in 80 de culori - EQ Z-Enhancer Plus - Intrare auxiliara - 4x51W, 4 iesiri de amplificare - Filtru Low Pass - Control nivel subwoofer - Magna Bass EX Last edited by claudiu1; 22-02-2006 at 11:00.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Bun si care e pretul? l8edit (si la mine ) : ai idee daca pe langa asta poti sa vii si cu adaptorul ptr a nu pierde telecomanda din volan la un 206 + pretul aferent normal...poate reusesc daca il tii o vreme sa ti-l iau eu....
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! Last edited by Nomercy; 22-02-2006 at 11:14.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |