![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | vand mp3auto alpine 9855 cap de serie nou nou nou
vand mp3auto alpine 9855 cap de serie nou nou nou 0721 657 316 0788 615 204 ym kurkygsm apratul e nou(niciodata nu a fost pus pe masina) mi l-a adus cineva de afara e nou si are mufe tot penar de tinut fatza,telecomanda pretul este cu mult sub pretul din magazin,dak va intereseaza modelul aflati detalii despre el pe net pt ca dak ma sunati pe mine nu prea stiu sa va dau,ce stiu e ca e pret cu mult sub magazin CD/MP3/WMA player putere: 50W x 4 3 x PreOut 4V compatibil CD-R / CD-RW compatibil MP3 ID3 Tag si CD-TEXT iluminare multicolora pentru cele 4 butoane principale iluminare duala pentru restul butoanelor display grafic Biolite cu animatii Media Xpander (MX) egalizator G-EQ 7 benzi si egalizator P-EQ 5 benzi corectie de timp digitala ajustabila pe 6 canale (time correction) crossover digital high pass & low pass Bass Engine Pro telecomanda inclusa posibilitate Data Download selector Glide Touch panou frontal rabatabil, motorizat | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |