![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | vand peugeot 206
vand peugeot 206 , fabricatie 09.2000 , 68.000 km reali , benzina , 1.124 cmc , 60 CP , consum mixt 5.5-6 % , negru , 2 usi , ABS , 4 x AIRBAG , servo , volan reglabil , cd-player JVC 4x45 , statie 200 W , subwoofer 2x100 W , import germania (carte service) , inmatriculat in romania in septembrie 2005. Pret : 5.950 euro Nr telefon : 0743.136.931 0723.344.330 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
variante? nova mea 99 (evaluata la un pret convenabil pt amandoi) plus diferenta?
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
nu accept variante.masina se vinde cu sau fara subwoofer si statie. am cartea de service din germania cu revizii facute, stampilate si semnate;asta vroiam sa spun. masina poate fi vazuta in targoviste. pentru mai multe poze imi puteti da adresa de mail. nu am internet acasa deci imi cer scuze ca nu raspund repede la mesaje | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro//forum/s...d.php?t=180712 te intereseaza un schimb cu ceva de aici? masina mai ieftina plus dif de la mine sau Suzuki plus diferenta de la tine | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |