![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Vand Mercedes UNICAT
Mercedes 300 D tip 123 full options -casetofon fata detasabila -aer conditionat -alarma cu inchidere din telecomanda -servo total -inchidere centralizata -jante magneziu 15 inch -cutie de viteze 5+1 -RAR 2008 -Certificat autenticitate -Consum redus date contact: 0722656820 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
probabil ca pretul
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Frateeee...cata rautate!Am avut si eu unu'd-asta si cred ca sunt in masura sa spun ca e absolut superba masina si kiar e unicat.Rar intalnesti asha ceva cu aer conditionar si sa arate asa bine!Uita-ti-va cu atentie la interior ca e foarte tare!Un UP bine-meritat si sper ca n-o dai sub 5000 de euro. P.S.uita-ti-va si la faruri cu atentie!nu sunt cele rotunde!SUPER MASINA!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Multumesc mult darkblack99 lasa-i sa vorbeasca ... si sa mai caute .... se vede ca nu prea cunosc. Iar cat despre pretz iar vreau sa va zic ca suntetzi paraleli (cei care facetzi comentarii) mai informati-va!! Nu ee Logan... e mercedes chiar daca e veche dar iarasi vreau sa va mai spun, cu riscul de a ma repeta, cei ce nu au habar despre acest tip de masina sa se abtina, eu spun ca face banii http://mobile.de/SIDmU-NhbRT6x-M3lTA...1111153117553& | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pai mai intai baga un pret ca sa se comenteze asupra lui
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
bah eu nu va inteleg astia care va bagati in seama aiurea sa comentati, nu stiu unde ati mai vazut voi pe strada W123 sa arate asa dar sincer nu stiu cati cumparatori o sa se arate, si comparatia cu Loganul chiar e deplasata Loganul are clientii lui, W123 pe ai lui. Cine are in cap Logan nu isi ia W123 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
exact (era o comparatzie doar.... vroiam sa le zic ca un logan daca prin absurd ar ajunge la venerabila varsta de 20 de ani nu ar avea nici macar 3% shanse sa arate asa ... si iarasi nu pot sa ma abtzin si mai vin cu un exemplu --- dacia super nova {injuratzi-ma} ---> are tabla de 2 lei... in 3 ani are rugina la kg.)
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
din pura curiozitate: interiorul e refacut sau e cel original P.S arata super masinuta
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
Are computer de bord ? Cat consuma ? Din ce an e ? OT : e vorba de o cobra pentru care se cere 4900 Euro !!!???
__________________ Prostii invata din greselile lor, desteptii invata din greselile altora, eu dintr-o multime de greseli tot n-am invatat nimic ... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |