![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand MountainBike HUFFY STALKER DS
*21 de viteze (3x7) *suspensii Roughhouse fata-spate *schimbatoare de viteze DynaGrip Falcon *frane APSE *cauciucuri 26" Diamond *ASR (active spring response) *index shifting system Bicicleta este noua, prezentand doar mici semne de uzura de la transport si o mica plimbare de test. a fost adusa anul trecut din State si nu a fost folosita. am asamblat-o eu, este originala, nu facatura; am manuale si broshuri care autentifica originalitatea si calitatea componentelor. vand cu 650 ron discutabil sau accept diverse schimburi. Last edited by gangstar; 02-08-2006 at 01:10.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
scuze baietzii nu am fost in bucuresti. acum am venit..ideea este ca bicicleta noua din state a costa 199.99 dolari. bicileta este foarte misto, insa eu fiind mai "greu" nu ma plimb cu ea. am un prieten care e biker nebun si el a zis ca e f tare bicla si f rezistenta. eu nu stiu ce sa zic. va rog insistent sa nu comentati aiurea daca nu va pricepeti. "HUFFY" nu e firstbike. astept un pret de la voi pe yahoo, telefon sau pm. Last edited by gangstar; 16-04-2006 at 19:40.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Intra-adevar nu prea seamana cu first bike...dar totusi tu vrei pretul de vinzare de noua si chiar un pic peste .... In continuare astept pm cu ultimul pret la care esti dispus sa o dai
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Eu nu am comentat aiurea..Am si eu un huffy cu suspensie ce zace in garaj si stiu cate parale face.. Doar daca te uiti la v-brake-uri si iti dai seama ca e o bicicleta ieftina..nici o bicicleta care se respecta nu are frane din plastic si producatorul are macar un site ![]() Oricum e produsul tau pretul tau ..eu doar am vrut sa iti sugerez un pret mai realist.. Bafta la vanzare
__________________ Z& | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Producatorul are site... http://www.huffybikes.com/ Pretul e cam mare dar daca scade poate deveni o alternativa interesanta la un first bike...parerea mea...chiar si cu frane din plastic...nu toti suntem xtremi...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
ma vad nevoit sa intervin si sa va zic ca oricat de prost as fi eu in materie de biciclete pot sa va zic ca nu e nici pe departe ca un firstbike. iar franele NU SUNT DIN PLASTIC> materialul este metalic, nu stiu ce e dar e metalic. franele sunt apse. din cate am auzit....e cv de capu lor. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |