![]() |
| | #9 (permalink) | ||
|
Salve. Asta e un Astra Hatchback 3 door cu abtibilduri pe el, care la noi este acceptat de catre nestiutori ca si "coupe". Scrie "sport edition" undeva pe cartea lui tehnica ? Trece de RAR cu cipul si evacuarea aia - ai zis ca are acte, dar de la noi sau de afara? Din ce an e el si cati km are la bord ? Are cartea de service cu istoric de revizii ?
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
tot ce are masina adica:evacuare,suspensie,electronica la motor,pana si pleopele de la faruri......le are puse in germania si am toate actele de acolo tuv-ul cum spun nemtii.am cartea service la zii cand am luat eu masina la 80.000.eu asa am luat-o si fiind inscrisa in circulatie probabil ca a trecut de rar.prima inmatriculare este in dec 2005.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ti-ai batut joc de ea cu abtibildurile alea si cu pleoapele.. si ce sa mai zic de ce i-ai lipit pe parbriz si luneta.. uh! un sfat.. da alea jos, fa-o sa arate frumos si dupa aceea o sa o vinzi mult mai usor pt ca daca o vezi asa nu poti decat sa-ti faci o impresie proasta (prost intretinuta,masina de liniutze,alergata .. etc) si poate ca nu e asa. bafta!
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
up
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |