![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Mercedes C220 D
CUTIE MANUALA 5+1; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; COMPUTER BORD; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;ALARMA,PROIECTOARE,XENON, PIELE NEAGRA,ABS,CD-PLAYER,16 BOXE,FULL CASCO,ASIGURARE+ROVINIETA PANA IN 2007,PIESE ORIGINALE+ O CUTIE DE VITEZE ORIGINALA DE LA MERCEDES,CAUCIUCURI IARNA+VARA,SERVO FRANA,AER CONDITIONAT,CULOAREA ESTE NEAGRA, E IN STARE EXCELENTA, Pret: 7,500 EURO An fabricatie: 1996 Carburant: Motorina Rulaj: 250,000 km Capacitate: 2,200 cmc Locatie: BUCURESTI Inmatriculata RO nr telefon: 0788830410 Last edited by peter_pam; 18-04-2006 at 11:23.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
myke00.....tu macar intelegi ce vrei sa spui intr-o propozitie ? ne intrebi pe noi daca ai si tu o intrebare? se scrie "uita-te".....si nu am inteles daca postul tau era unul pozitiv sau negativ ?!!?!?!? Ca sa nu fiu si eu total off-topic....pune si tu niste poze mai in detaliu daca ai cum si mai ales cu interiorul. ca sa citez din clasici "am si eu o intrebare?" : e tractiune fata sau spate?
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
kiphtea69:i think u'r lame Si ca sa nu fiu off-topic imi permit eu sa raspund la intrebarea ta:tractiune fatza..normal..tu ce credeai.Ai mai vazut tu Mercedes cu tractiune spate? P.S.pentru prosti:GLUMESC
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
darkblack, in primul rand nici nu te cunosc si nu cred ca am avut vreodata "placerea" sa discutam, deci nu vad de unde iti permiti tu sa ma insulti. in al doilea rand....nu asteptam raspuns de la tine. si-mi pare rau ca tu ai o parere asa proasta despre userii CG "P.S.pentru prosti:GLUMESC". imi cer scuze fata de peter_pam pt intruziunea in threadul lui si-i urez bafta la vanzare
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
oferta e valabila in continuare,au aparut cateva probleme,ceasurile de la bord nu se mai ridica,si cablu de la capota sa rupt,dar am unu nou original in schimb,km reali 228mii km,se poate vedea oricand,pretul este de 5.200 euro, accept si varianta cu o masina si 4000 euro,am mare nevoie de bani,probleme de sanatatea,masina poate fi vazut oricand si la orice ora,este foarte ingrijita,priviti si pozele,masina nu e spalata,nu are pic de rugina Telefon : 0721175514 Last edited by peter_pam; 10-12-2006 at 12:17.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |