![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
As vrea sa cumpar o bicicleta tip semicursiera (eventual ruseasca) sau tip mountain bike. Despre semicursierele rusesti am auzit lucruri bune, inca nu am testat una si nici nu stiu unde as putea gasi una, daca are cineva vreo informatie in acest sens il rog sa imi spuna. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Am eu o semicursiera "ruseasca". Ultima data cand am folosit-o tin minte ca s-a comprtat onorabil. E in stare perfecta, are toate piesele orignale, nu prea a fost folosita din cate stiu. Am sa vorbesc cu taicamiu, teoretic e a lui. La ce pret te-ai gandit, caci sincer nu stiu cat as putea cere? | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Am renuntat la achizitia unei (semi)cursiere. eddy91604 : iti multumesc pentru oferta. bugatty7373 : in semnatura am trecut id-ul de yahoo, daca ai poze ale bicicletei te rog sa imi trimiti cateva poze cu ea plus detalii si pretul cerut. mersi. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
S-ar putea ca pe mine să mă intereseze ceva (nu extrem de scump).
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |