![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Dacia 1310
Vand Dacia 1310 in stare foarte buna de functionare,masina nu are probleme ! Unic proprietar , bunicul meu ! Anul fabricatiei : 1987 Culoare : Bleu Km parcursi : 38 000 , a mers cu ea foarte rar,doar in concedii de 2-3 ori pe an ! Masina NU a fost implicata in accidente grave,a fost in trecut lovita portiera de la pasager si inlocuita si de curand un mic accident pe ploaie in care a fost avariata aripa stanga fata! Are 4+1 viteze ! Este ingrijita ! Are cauciucuri pe fata Dunlop relativ noi < 8000km ! Mai multe detalii si poze mai pe seara ! Pret : 2000 ron FIX ! Accept si unele schimburi cu scuter de 49cm3 in stare buna sau cu telefoane ! Last edited by GSM-Stefan; 18-04-2006 at 17:21.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Cu rugina ce pot sa spun,pe ici pe colo se mai vede,ca deh,are 20 de ani aproape ! Nimic grav ! Masina dupa cum spuneam in trecut a fost lovita pe partea dreapta , a pasagerului si reparata(inlocuita portiera etc) si ac!um de curand a fost lovita in aripa stanga fata ! A fost declarat accidentul si am fost la un mecanic,reparatia costa undeva la 380-400 ron maxim cu toate piesele avariate schimbate ! Masina o vand ori cu 2000 ron cu reparatia facuta ori cu 1500 ron avariata ! Pretul este foarte putin discutabil,doar la fata locului,nu pe net ! Detalii tehnice : Motor : 1289 cm3 Putere : 40kw / 54cp ITP valabila pana peste 1 an,in aprilie 2007. Masina are rovignieta platita , valabila inca 2 luni ! Modelul exact al masinii,este Dacia 1310 MLS ! Masina are carte de identitate ! Bunicul meu este unicul proprietar al masinii ! Si niste poze cu masina | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up