![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand cursiera Trek
cum spune titlul, vand cursiera trek, are totul original pe ea, din afara de sha, care sa rupt si a trebuit sa ii cumpar una d la firstbike bicicleta nu este zgariata, asa este modelul, este usoara, are doar cateva kile, si merge f bine, o vand pt k nu prea o folosesc si zace degeaba pret: 15 milioane, sincer nu stiu cat sa cer p ea, stiu k o cursiera noua e vreo 30 d milioane, totusi asta este trek pretul este negociabil, accept skimburi cu bicle de teren eventual(magellan mai ales) sau si cu telefoane,
__________________ if you don't risk for yourself, you'll end up risking for others! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sincer nu stiu sa spun c shimano are pe ea.... era putin cam murdara cand am facut poza dar macar tie ti se pare ca face banii, ms si bafta si tie din pacate nici mie nu prea imi plac cursierele, chiar dak asta e super si merge fff repede. ca multe lucruri in romania asta vad k nimeni nu e interesat
__________________ if you don't risk for yourself, you'll end up risking for others! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
sincer nu prea stiu multe despre ea, am sa incerc sa aflu anul, la c piese te referi sa aflu detalii? inteleg k incerci sa ma ajuti cu pretul, dar cei care chiar sunt interesati de ea si vor sa plateasca jumate sa isi gaseasca in alta parte, ASTA DAK GASESC IN ALTA PARTE!!! eu am mai vazut p net doar o bicla trek d vanzare, si omu cerea 15 milioane eddy p.s am uitat, pretul ei noua este de 800 de dolari dar asta in america
|
| | #17 (permalink) | ||
|
adevarul e ca nu e urata ..... dar tre sa recunosti ca e un model mai vechi.....si cred ca mai are pe ici pe colo si cate o piesa schimbata.....ma refer la sa... parerea mea e ca face(ma refer ca sa o si dai) cam 150-180 euro. sa nu te superi dar aia care costa 800 de $ adica vreo 600-650 de euro noua....e de ultima generatie si mai are si piese care o depasesc cu mult pe a ta...foi,pinioane,s.a. uite ca sa nu crezi ca te mint te sfatuiesc sa te uiti la schimbatoarele de viteze care sunt pe cadru...fata de ailalta din linkul ala unde sunt la ghidon......si se vad usor si celelalte diferente.. nu ma bagam ,dar ai precizat ca nu prea sti cat sa ceri pe ea.... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ce de experti in ciclismul de sosea pe aici. te doare capul. bicla in cauza nu face mai mult de 100 de euro. e un model f vechi si are schimbatoarele pe cadru. eu am dat cursiera de aluminiu, echipata toata pe campagnolo veloce, schimbatoare ergopower(adica schimbatoare pe manetele de frana), jante mavic profilate cu 32 de gauri, cauciucuri michelin, sea de competitie san marco, pedale look automate, evaluata cam la anul 1998, toata la pretul de 200 de euro. luati si voi si analizati. nu am nimic cu omul care vinde bicla trek dar cere prea mult. sper ca faca asta in necunostinta de cauza. dovada a pretului exagerat e faptul ca nu s-a aratat concret nimeni interesat sa o cumpere.
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
fagetelu....macar esti mai rezonabil e adevarat k aia noua costa 800 de dolari, dar asta in AMERICA, nu in ROMANIA, und costa un kkt vai de mm de cursiera fara nume 25 de milioane, doar saua e skimbata... c conteaza unde sunt puse skimbatoarele de viteza? chiar dak aia noua le are pe ghidon, ce conteaza? pe cursiera mergi aplekt, asa k nu e greu sa le skimbi, ma rog e adevarat k e veche dar totusi eu cred k 10 milioane face in ROMANIA. technics_addict, din toate numele care le-ai spus am auzit doar de michelin, in romania lumea are ideea k dak ceva e adus din afara, e ce-l mai tare, eu totusi in viata mea nu am auzit de ce-ai spus tu p acolo, totusi bicla asta e TREK, nu e un kkt rusesc, ma rog, oi fi exagerat pretu, dar nu stiam cat sa pun, si nu conteaza ca nu s-a interesat nimeni, pt k in romania lucrurile peste 6 milioane se dau destul de greu, dovada uitati-va si voi pe forum si vede-ti(exceptie masini). in concluzie: ORICUM NU O CUMPARA NIMENI, ASA K PRET NOU 100 de mii de euro, pt k a mers Armstrong cu ea in Tour de France, si a castigat primul sau tour de france cu ea! ![]() poate cineva sa imi zik cum sa aflu c an e? am sa-i fac intr-o zi niste poze mai clare, eddy
|
| | #20 (permalink) | ||
|
apropo am uitat, stie cineva dak se gaseste modelul nou in romania? dovada de japca din romania, dak stiti bikeshopul ala d langa dorobanti, cum mergi dinspre stefan cel mare si dorobanti spre herastrau, e o benzinarie, si acolo e o straduta mica la dreapta, dak mergi p ea dai de un "bikeshop" , numai stiu cum se numeste, si oricum nu conteaza, ideea e k acolo au bicle magellan nou noute, la pret de vreo 20 de milioane, si dak te uiti p ele atent, vezi k scrie in maghiara nu stiu c magazin, si 200 de euro....sau sa zik putin mai mult, maxim 300 de euro oricum cursierele nu sunt prea cautate in romania, nimeni nu mia zis iti ofer p ea 1 milion de lei, asta e..... http://www.mercadolivre.com.br/jm/im...7_7409.jpg&v=P linku d mai sus arata o bicla ca a mea, poate mai noua http://www.spacelan.ne.jp/~takagi_s/...ek1200-320.jpg asa arata noua
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |