![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Celalalt topic ("cumpar masina 2000-3500 euro")l-am inchis pt ca nu era destul de clar ce vreau sa cumpar. Ma intereseaza ca masina sa fie in stare buna,primul proprietar,AC,inchidere,alarma,carte service si reviziile la zi. Nu ma intereseaza masinile pregatite pt vanzare ca am vazut destule zilele astea si sunt satul(vopsite//retusate cu oja si zgariate in 100 de locuri iar proprietarul este..."unchiul unui prieten".. Caut o masina serioasa cu un proprietar serios! Astept oferte pe pm/telefon sau pe messenger yahoo id: busybilut | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: slobozia | ticoo
salut eu am un prieten care are un tico din 98 parca si era indecis daca sa il vanda sau nu, poti sa il suni la 0721495660 si sa il intrebi detalii, mentionez ca este al 2-lea proprietar si are si gaz pe el, salut o zii buna
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
tii cu dinti la AC? ca am o nova...la o adica poti sa-i pui AC si iesi mai eftin...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
te-am adaugat in lista de mess...vb acolo
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Uite pe asta il inchid eu si bag si un AVERTISMENT pentru nerespectarea regulilor de fluidizare!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |