![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpar: 4 jenti de sau pentru Peugeot 206
Din cate stiu trebuie sa fie in 4 prezoane, gumele care trebuie urcate pe ele sunt 175/65/14. Accept si noi, dar si sh in stare buna (fara lovituri, ciupituri, zgarieturi, urme masive de rectificare, deformari, se face test la vulcanizare). Poze sau macar linkuri va rog. Sunt dispus sa platesc pretul corect, nu sunt nici tigan dar nici papagal. Accept si jenti originale, dar si aftermarket.
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Dpdv tehnic e vorba de jante 5.5Jx14 , prezoane 4x108, gaura din mijloc 65 şi ET34. Oricum, un model ceva mai greu de găsit la "second". Sfatul meu e să strici mai întâi nişte telefoane la Eurial, ATS (Citroen - întrebi de jante de oţel pentru C3) şi Ford (jante pentru Fiesta). Ultima dată când m-am interesat, la ATS era un soi de promoţie şi erau cam 5 milioane toate. Dar poate găseşti o ofertă mai bună, Augsburg nu are oferte bune | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu prea sunt nici acolo si eu caut ceva tot ptr un 206 preferabil pe 15 si nu prea gasesc nimik cat de cat ok Daca auzi ceva Gizas poate luam impreuna si ne fac astia o reducere ceva...p.s.: Mi se pare stupid sa pui jante de ford pe pejo mai merge jante de renault pe dacia dar atat...ori firma mama ori OZ
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am gasit pe undeva pe langa Automatica (pe Maniu la strada) niste Oz Racing pe la 105 EUR bucata. Vin ca o manusa pe 206 dar nu ii plac pretena-mii.
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |