![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Radiocasetofon KENWOOD KRC-159R
Radiocasetofonul are o putere de 4x35W, fata detasabila si multe facilitati pe care nu am mai avut timp sa le descopar pentru ca nu l-am montat pe masina. Pretul este 200 roni. Nu ofer garantie, doar proba (pe masina dvs.). Contact: YM: mandgeo mail: mandgeo@yahoo.com tel: 0722 522 668 Last edited by mandgeo; 24-12-2007 at 21:05.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca este la fel de demodat un casetofon ca un cd-player cum iti explici ca masinile fabricate in momentul de fata se echipeaza doar cu cd-playere ? Se dau Kendwood in stare mai buna ca al tau in max 1.5.. Asta e pretul pt un radiocasetofon sh ~1.5 pt un cd player sh ~2 pt un mp3 sh ~3.5 La pretul asta nu o sa il dai prea curand..
__________________ Z& | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Masinile se echipeaza cu ce platesti sa se echipeze. Ti se pare tie ca eu vand casetofonul si masina o dau breloc?!?! Cum zice si anuntul: Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucharest |
mp3 pe masina fara schimbari. pt cine vrea mp3 pe masina fara sa mai schimbe nimik uitati o chestie interesanta , simpla si eleganta si nu in ultimu rind ieftina: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=185225 | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Aparatul este deja montat pe masina asa ca puteti vedea cum functioneaza. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pretul scade la 170 ron | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |