![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand MTB si echipament MTB 21 viteze (7x3) La baza a fost Continental 24 viteze (Bahrico) provenienta Emiratele Arabe Unite. - Cadru full rigid originalul Continental - Furca rigida originala Continental - Roata fata originala - Cerc fata RemerX JUMBO (nemontat, nou noutz) - Roata spate RemerX Grand-Rock - Butuc spate Shimano - Pinioane Shimano MegaRange - Pedalier si foi Prowheel - Ax pedalier capsat KINEX - Schimbator foi Shimano DeoreDX - Schimbator pinioane originalul Falcon - Schimbator viteze foi SUNTOUR X-Press - Schimbator viteze pinioane Shimano (un model mai vechi) - Ghidon Bike+ (BikePositive) - Kilometraj Speedmaster (3 functii – distanta totala, distanta parcursa, viteza) - Franele sunt de la FirstBike… cu manete de Al. ….si am si beculetz pe spate J PRET: 1 euro (...sa evitam chestii de genu "in State e 5 parai" etc. etc.) Astept si alte oferte de pret ![]() - Bluza B1 (BeOne-Bikes) size M - 700.000 - Protectii Genunchi+Tibie FOX-Racing - 500.000 (pentru totul bike+echipament fac reducere - prefer sa le dau toate) SCHIMB cu camera video analogica de genul: Sony CCD-TR-380E, Panasonic NV-A3 ...sau alte camere din generatia asta. (+diferenta daca este cazul) Dau REPORT BAD POST pentru "atotstiutori" Last edited by BlackLord; 20-04-2006 at 11:00.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
poti te rog frumos sa imi dai un pret "realist" pe pm
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ummm, bicicleta am vandut-o (vineri dar am fo plecat pana acu)...de ce nu ii place lu' alex nu stiu. Bicicleta este de XC (CrossCountry sa zic asa) nu de TRIAL ..cine vrea trial (sarituri and shit pe bordura) sa-si ia Tucana sau etc... Mai am bluza eu (este f draguta) Protectiile nu le ami dau | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
uitati-va si voi de cand nu a mai postat. a trecut un an
__________________ Q6600 (vid 1.2125) 3.6Ghz@1.344v with TRUE(2xNoctua P12) // DFI Lanparty DK P45-T2RS Plus // 4x1Gb Corsair Dominator 9136C5D(D9GMH) // Twintech 9800GTX+ AC OC Twin Turbo // Creative X-FI Extreme Music // Samsung 501LJ with Noiseblocker // Samsung SH-S223Q // CoolerMaster CM590 modded // Corsair TX650 // Asus VW222U // Microlab Solo-6 // Gaming: A4Tech X7(mouse, mousepad and keyboard) | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
3 ANI
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |