![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Vand bicicleta Mountain Bike , frane si schimbator Shimano
Ma despart de ea doar pentru ca am nevoie de bani. Este o bicicleta foarte buna cu 26 de viteze. Nu a vazut decat parcurile din Bucuresti prin weekend-uri. Nu am avut vreme sa ma dau cu ea. practic e ca noua. Pretul este de 4 milioane, evident negociabil. Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti. Nu am nevoie de comentarii vis-a-vis de pret. Stiu ce bicicleta este, asa ca nu ma intereseaza comparatiile. Multzumesc frumos! Tel 0724 621 744 Victor | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
ok ..uite cum sta treaba : sotia mea nu o mai suporta, pur si simplu )) ...spune ca balconul ar arata mult mai bine fara aceasta bicicleta ) ..asa ca am hotarat : ultima strigare 160 ron (1,6 milioane) si te-ai ales cu o bicicleta foarte buna ..singura ei problema este ca incomodeaza ) Salveaza-ma ! )) daca nu pe mine, macar pe biata femeie care nu-si poate desfasura activitatile casnice pe balcon din cauza ei )))
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
interesant... de la 4 mil la 1,3 ... UP
__________________ CPU:AMD Athlon 2500+ Barthon * Mainboard: GigabyteK7 Triton * Memory: 1 GB DDR * Storage: 40 GB MAXTOR * Graphics Card:ATI SAPPHIRE Radeon 9200SE ATLANTIS * Sound Card: Realtek AC * Display: AOC * Mouse: IME 3.0 New Edition * Mouse pad: Razer Mantis Control * OS:Windows Xp SP 2 *** Contact ID Y!M : TERRADOWN sau Tel. 0721.150.802 *** >> FACETI O FAPTA BUNA << http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
cum frate vroiai u sa o dai cu 4mil bicicleta aia?asa mai merge 1mil si cat zici u.acum astia asteapta sa o lasi la 500 d mii cand au vazut ca vrei sa o dai cu orice pret numai sa se elibereze balconul :0.bafta la vanzzare.adik un un up pt cei care vor cu adevarat o bicicleta fleixibila cu suspensii la doar 1mil8sute http://www.computergames.ro/forum/sh...1#post35979361
__________________ player no' joke | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
multzam frumos tuturor pentru interesul acordat, dar s-a dat ..sotia mea este mult mai fericita )) sunt curios ce urmeaza ))))
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |