Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Auto-Moto-Velo

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-05-2006, 08:30   #1 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

Alfa Romeo 156 Ti

Vand Alfa Romeo 156 Ti (Edizione Speziale):

Dotari: -interior piele neagra;
-scaune cu reglaj lombar (reglabile partial electric);
-computer bord;
-jante Alfa Romeo GTA;
-climatizare automata pe doua zone;
-instalatie audio originala (difuzoare Bose, CD player Blaupunkt);
-scaune sport (tip GTA);
-evacuare sport;
-etc.

Performante: -motor 2.000 cm3, injectie directa de benzina (JTS);
-putere maxima: 121kw(165c.p.)@6400 rot/min;
-cuplu maxim: 206Nm @ 3250 rot/min;
-cutie de viteze manuala, cu 5+1 trepte;
-consum declarat:8,6 l/100 km in ciclu combinat
12,2 l/100 km in ciclu urban
6,6 l/100 km in ciclu extra-urban.

Mentiuni: -an fabricatie: 2004;
-nr. km. efectuati: 34.000;
-desi oficial consumul urban este declarat 12.2 l/100km, la mers linistit consuma si 8.5 l/100km (in acest week-end am testat-o). Schimbarea treptelor la 2.000 rot/min confera cuplu arhisuficient si consum mic. In exterior, consumul este realist, cu mentiunea ca, la un mers sportiv se pot atinge si valori de 15% (in oras), respectiv 10% (afara). Prin condus sportiv, inteleg schimbarea treptelor la 4.000-4.500 rot/min, pentru ca masina suporta un maxim de 7.000 rot/min.

Masina apartine unei reviste cu profil auto (nu dau nume, pentru a nu face publicitate) si a fost condusa de catre Directorul General si de catre Redactorul Sef. Nu s-a operat nici o modificare, fiind 100% originala. Masina are o oferta ferma de pret de 13.000 euro, de aceea, accept orice pret care sa depaseasca aceasta valoare cu o limita minima. Astfel, pretul final de vanzare este de 13.400 euro.

Multumesc!
Bogdan Grigorescu
0723.654.695
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	156Ti_1.JPG
Views:	137
Size:	429.1 KB
ID:	108173   Click image for larger version

Name:	156Ti_2.JPG
Views:	85
Size:	364.2 KB
ID:	108174   Click image for larger version

Name:	156Ti_3.JPG
Views:	123
Size:	278.9 KB
ID:	108175  

Last edited by bogdanmaestro; 22-05-2006 at 08:52..

bogdanmaestro is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 08:42   #2 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

Alte fotografii...

...spre seara voi posta si alte fotografii cu interiorul.
Attached Thumbnails

Name:	Alfa_1 005.jpg
Views:	62
Size:	1.54 MB
ID:	108176   Click image for larger version

Name:	Alfa_1 010.jpg
Views:	50
Size:	1.79 MB
ID:	108177   Click image for larger version

Name:	Alfa_1 011.jpg
Views:	41
Size:	1.40 MB
ID:	108178  

Old 22-05-2006, 11:18   #3 (permalink)
Registered User

madkat's Avatar

super masina! ai un up de la un alfist adevarat

apropos - pune anuntul si pe alfaclub.ro

madkat is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 12:23   #4 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

Multumesc mult, madkat. Asta o sa fac. Ai dreptate. Adrenalina la cote maxime. Nu numai prin prisma performantelor, ci si prin feeling-ul pe care ti-l da... Multam inca o data.

Old 22-05-2006, 16:10   #5 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

...si interiorul, asa cum am promis.
Attached Thumbnails

Name:	Alfa 015.jpg
Views:	79
Size:	1.42 MB
ID:	108265   Click image for larger version

Name:	Alfa 014.jpg
Views:	48
Size:	1.39 MB
ID:	108267   Click image for larger version

Name:	Alfa 011.jpg
Views:	104
Size:	1.36 MB
ID:	108268   Click image for larger version

Name:	Alfa 022.jpg
Views:	70
Size:	1.36 MB
ID:	108269  

Old 22-05-2006, 16:30   #6 (permalink)

Tupac's Avatar

Marfa rau
O mentiune: scaunele nu sunt de GTA, sunt de GT, si intr-adevar acestea sunt pe versiunile TI. Sunt superbe

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 17:52   #7 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

pacat ca in echiparea asta nu vine si cotiera. Am testat scaunele alea si sunt intr-adevar foarte ergonomice

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 19:53   #8 (permalink)

Nu sunt scaune de GT, alea de GT nu au sezut cu prelungire reglabila. Dar nici de GTA nu sunt. Oricum, din pacate sunt scaune tari si cam deloc ergonomice, contrar aparentelor.
Singurele chestii care imi plac la ea sunt jantele si volanul multifunctional, adica ce nu am eu la a mea
Din pacate dupa cum sta acoperitoarea de pe airbagul pasagerului....cam ciudat....
Cit despre consum, computerul de bord saracul cam abereaza, in minus, te face sa te ismti bine, dar....degeaba.
Frumoasa masina, pacat ca au stricat-o cu facelift-ul asta din 2004.

Spor la vinzare.

Alexandrus is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 20:04   #9 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

mie mi-au placut destul de mult... e drept nu le-am testat aprofundat, ca un posesor.

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 20:40   #10 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

Tupac si Alexandrus, aveti amandoi dreptate. Scaunele nu sunt nici de GTA (mea culpa), nici de GT (de fapt, sunt IDENTICE cu cele de pe GT, insa acelea nu au extensia sezutului). Eu sunt redactorul (cel care a condus masina, impreuna cu Directorul General) si am testat GT-ul JTD o saptamana, iar pe asta am mers...multe mii de km. si crede-ma ca sunt excelente scaunele. Multe masini am testat cu scaune mai slabe, putine cu scaune mai bune... Cat despre airbag-ul frontal al pasagerului - nici vorba sa fie sarit !!! Garantez cu capsorul pentru afirmatie. De fapt, masina n-a avut incidente pana-n prezent... Ceea ce am uitat sa precizez este ca masina are 6 airbag-uri (nesarite).

diO, ai dreptate, in echipare nu exista cotiera, dar poti sa-ti iei una turceasca din targ cu 500k... (scuze pentru blasfemie, GLUMEAM...). Multumesc pentru aprecieri!

Old 22-05-2006, 21:07   #11 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

Offtopic

...si poze cu GT-ul testat pentru revista... Dementiala masina! In plus, redactia nu renunta in intregime la Alfa...mai exista un monstru de 166 2.0 Turbo 225c.p. (usor modificata), care nu va fi vanduta decat in eventualitatea achizitionarii unui 159, pe care-l voi testa in numarul urmator. Asa caaa... VIVA ALFA !!!
Attached Thumbnails

Name:	Alfa GT 006.jpg
Views:	47
Size:	1.44 MB
ID:	108307   Click image for larger version

Name:	Alfa GT 026.jpg
Views:	36
Size:	1.55 MB
ID:	108308   Click image for larger version

Name:	Alfa GT 034.jpg
Views:	48
Size:	1.43 MB
ID:	108311  

Old 22-05-2006, 22:04   #12 (permalink)

Alfa GT nu imi place mai deloc, din pacate. 159 e frumoasa, dar sufera rau la performante si e putin cam supraponderala.
De aia am ramas la prima mea dragoste, 156 cu facelift interior(bine, prima dragoste nu avea facelift interior, dar acuma deh.. ).
Cit despre scaune, nu stiu ce sa zic, mie unul cit si pasagerilor le cam rup spatele, dintii, etc. Suspensie tare, sport, joasa, cuplata cu scaunele astea...moartea confortului, insa sincer sa fiu, feelingul sport e deosebit.

Si ca sa fiu ontopic, super pret, serios, eu am dat tot cam atit pe una in Germania, dar din 11/2002 si cu ceva mai multi km la bord.

Old 22-05-2006, 23:04   #13 (permalink)

Tupac's Avatar

Deci sunt scaune de GT alea, cu acea mica diferenta legata de partea sezutului. Si le cunosc foarte bine, avem in club o 147 cu aceste scaune, si imi par destul de confortabile si marfa.
Alexandrus, nu stiu de ce sizi ca 159 sufera la performante.. poate la 0-100Km/h daca e, ca in rest, crede-ma ca e criminala masina Am fost la test drive si Bucuresti si am facut test drive si la Bran pe serpentine la limita, super agresiv condusa, 2.4-le de 200CP. Si iti spun ca e lipita de asfalt si rupe. M-a socat, sincer.
Sa inteleg deci ca ai Alfa 156 cea fara face-lift (cea mai reusita )? Daca da te asteptam in club atunci

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 01:37   #14 (permalink)

Par comfy, dar sunt dure, sportive, nu sunt in nici un caz pentru drumurile noastre, mai ales cuplate cu suspensii tari.
Cit despre 159, daca te uiti in table la greutatea unui astfel de masini ai sa vezi de ce sufera la performante. E prea grea pentru clasa si mai ales pentru dimensiunile ei. In rest e frumoasa, cum vrei tu, recunosc, si mie imi place, desi sincer sa fiu au stricat anumite aspecte care la 156 imi placeau, si au mai redus din aerul sportiv. Anyway, pina la 159 mai am ceva cale de batut

Cit despre Alfa mea, dap, de curind am facut gestul nebunesc(dupa spusele unora) de a-mi cumpara masina italiana, si mai ales Alfa Romeo 156.
Deh, mi-am luat ce mi-a placut si asta e, acuma se pare ca trebuie sa ii fac o mica/medie renovare:
- brate spate au mic joc, tre' schimbate si ele si bucsele, si asta dupa doar 55k km prin Germania, ceea ce e cam repede sincer sa fiu.
- indicatorul de airbag defect sta aprins de cam 10 zile, si nu stiu de ce.
- mi-a zgiriat bara fata cineva nesimtit chiar in fata blocului.
- trebuie reparat/inlocuit acoperitoarea panului de sigurante de deasupra picioarelor pasagerului.
- imi trebuie un set nou de chei pentru ca una era deja stricata(doar butonul de deschidere usi, in rest e OK) si pe cea buna am stricat-o eu ieri, deh, minitehnicus

Cu alte cuvinte, pina la club mai am ceva timp si ceva bani de pierdut

Old 23-05-2006, 09:27   #15 (permalink)
Registered User

bogdanmaestro's Avatar

Da, ai dreptate, scaunele sunt dure, insa sunt excelent profilate. Combinate cu suspensia sport si cu pneurile de talie joasa, intr-adevar, ansamblul este rigid, insa si senzatiile sunt tari. Corect, trebuie sa treci cu 15 km/h peste sinele de tramvai, insa la asta trebuie sa te astepti de la o Alfa... La schimbarile bruste de banda sau la virajele stranse insa, uiti de toate chestiile astea... Mergeam cu ea si (credeti-ma) coboram cu pulsul crescut chiar si fara s-o alerg... E excelent de condus o astfel de masina...

...zic "mergeam" pentru ca ieri a plecat la Autoitalia, ca masina de curtoazie... Sunt trist, dar ma consolez cu ce a mai ramas pe la redactie...

Cu parere de rau, pentru ca discutiile ma captivasera...

THREAD CLOSED !

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Auto-Moto-Velo

Thread Tools

Posting Rules