![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand APRILIA RS125 (se conduce de la 16 ani)
Vand Aprilia RS125 - an 2000 14600km segmenti noi, termostat nou, placute, kit lant, lichid racire, etc. In stare buna Toate actele in regula, are 11kw in talon, iar in realitate are 34cai si are 200km/h in bord. Yahoo id: ov3rd0zed 0726007444 2800euro (usor usor usor negociabil )
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
superba .... un up de la mine
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucuresti | Quote:
La cat intra in functiune power valve? | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Da... in special ar fi schimbarile de design. Nu stiu sigur daa au schimbat si motorul. cei de la united motors zic ca fuge mult mai tare decat modelul vechi, dar ce sa zica si ei Am mers cu 160km/h cel mai mult si mai ducea ceva acolo ![]() Este destul de scumpa intretinerea... si consumul e relativ mare dar asta se regleaza. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
"Art. 55. - (1) Persoana care solicita examinarea în vederea obtinerii permisului de conducere trebuie sa îndeplineasca urmatoar le conditii: 1. sa aiba vârsta de cel putin 16 ani împliniti, pentru subcategoriile A1 si B1; (...) " conform HOTÃRÂRE pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgentã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice verificabil la: http://www.politiaromana.ro/DPR/hg_85_2003.htm in momentul in care implinesti 16 ani ai dreptul de a te inscrie la cursuri/de a da examen pentru (sub)categoria A1. Pana sa ai permisul in buzunar mai trec cateva luni, dar tot la 16 ani il iei (daca nu esti incompetent/prost/samd). Treephoo nu esti bine informat, crede-ma, pe langa faptul ca asa zice LEGEA, cunosc si eu cazuri de pusti la 16 ani cu rs sau mito. Numai bine | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
mah scoala stiu si eu ca poti s-o faci(si la masina poti s-o faci de la 17 ani jumate) dar carnetul stiam ca ti-l da la 17...o fi si ce ziceti voi dar in orice caz nu e cum zice omu' asta in anunt("se conduce de la 16 ani"...+carnet) ...ca vezi oameni care conduc de la 16 ani asta e treaba lor si smecheriile lor cu aia de la circulatie..in fine...sooper tare motoru' bafta la vanzare...
__________________ Cogito ergo sum... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |