![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: bucuresti | Vand cadru cannondale super v si multe alte piese de bicicleta!
CANNONDALE SUPER V SL FULL (POZE JOS) Include Furca fata : FATTY D Shock spate: FOX VANILLA FLOAT Tija sa : kaloy Sa : selle smp (noua) Pipa + ghidon :CODA COMPETITION USA Monobloc PRET 1000 RON( 10 MILIOANE) Sau schimb cu bomber mx com Ori altceva PIESE Doua roti: jenti remerx arginti, spite dt, monoblocuri shimano alivio, pinioane xt cu 9spd uzate Sunt in "perfecta" stare PRET FATA - 70 ron SPATE - 140ron Manete frana : SRAM 9.0 composite(carbon) - 90ron Frane v : Promax(galbene) 2 perechi -40 ron Schimbatoare : SRAM gripshift (pereche) 3 cu 9 - 70ron Derarior foi : shimano DEORE LX - 50ron Angrenaj 1spd : Coda USA (FOARTE USOR) foaie aluminiu - 90 ron Pedale spd : Coda USA -50 ron Lant nou :Shimano IG -30 ron id MES aloje_marius POZEE MAI JOS Last edited by maloje; 14-06-2006 at 00:22.. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
care e ultimul pret la manete? inca ceva: cat vrei pe amortizorul de spate + pompa pt el sau numai pt pompa?
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | salut
am un bianchi cradru cromo de 16,echipat deore xt,si lx 2001,jante vuelta airline 1,spite dt,butuci lx spate silent clutch lx,furca manitou mach 5,pe ulei,v-uri deore xt si saboti acor,manete deore-xt,2001,ghidon bike -positive,potcoava kingstone 3 stele.pret 10 mil. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
doar furca e cine stie ce eu intrebam de scott 10 mil mi se pare cam mult. pt ceva din 2001 ! ( kiar daca e xt )
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ai cam facut mocirla scott-ul dar o sa iti zic raspuns ![]() Adica cadru scott xc cu angrenaj truvativ o singura placa , intins schimbatorul acera ca draq ( ca la trial ) Pipa de DH cauciuc spate nu imi dau seama .. E irc kujo DH ? sau XC ?Si UP ca nu ai mai ridicat-o
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: bucuresti |
mai am ceva! intra pe mess si vb sau lasa-mi mesaj ofline cu ce doresti
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |