![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand/Schimb Subwoofer 300W RMS
Detin un Subwoofer Trapezoidal marca MDS (stiu ca pare una noname), este o marca de prestigiu din tarile Nordice. L-am adus recent de acolo facut la comnda pt mine asta pt ca eu am o mashina cu un portbagaj mic (corsa). Difuzar tare in incinta micutza. Perfect pt cei cu portbagaj micut!Cateva specificatii: Bass enclosure 10”, with 25cm woofer from Fanatic Digital. Top rated performance at every frequency level. This unit is suitable for all kinds of music. Bass reflex system. High efficiency designed and high class designed box with very rich bass. RECOMMENDED AMP: GP2, GP3. Manufacturer: MDS Size inch/mm: 10 inch/250 mm Short description: Bassbox with Fanatic Digital 10"-woofer 600W max, 300WRMS Crossover frequency: 600 W Maximum power: 300 W Power RMS: 25-2500 Hz Frequency range: 25-2500 Hz SPL dB 1W/1m: 4 Impedance: 4 Measurements: 500x218x327x300PRET: 300 Ron, sau schimb cu un Tub JBL CS1200T!! E mai mult decat avantajos schimbul daca ar fi: dau un dif de 300 RMS pe unul de 125W RMS!! Astept Interesati!!! Bafta
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ok... ultimul pret este de 150 Ron si mai dau pe langa Sub si o mini statie de 2 canele marca "NoName" 2x70W !!! Ambele pt 150 Ron!!! Grabiti-va ca nu mai gasiti asa ceva, plus ca am nevoie urgenta de bani... daca fac rost nu le mai dau!!
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
S-au Dat!! Se poate inchide!!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |