![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
DVD PLAYER-UL (marca austriaca de top - TRIDENT) ESTE NOU NOUTZ CU TIPLA PE EL si a fost adusa de afara acum o saptamana.Poti urmari filme, concerte sau poti asculta muzica la el. Are slot sd pt card (deci i se poate pune si card) si ii poti atasa si camera video. Specificatii: putere 4x60W, 95 de canale tv, 30 posturi radio cu rds, suporta dvd/divx/mp4/mp3/vcd/cd. Pachetul cuprinde: telecomanda si cutia cu instructiunile. NU ACCEPT SCHIMBURI. POT ADUCE LA COMANDA ORICATE DORITI DAR CU UN AVANS DE 10% DIN PARTEA DVS. Contact - YMess: razvan21b sau 0723722823 Pret - 1999 RON | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ma simt nevoit sa-ti precizez ca aparatul e @made in hong kong@ , am vrut si eu sa-mi iau unul ( se gasesc pe alte siteuri de anunturi la 10 mil ) dar privindu-l de aproape am renuntat. Parerea mea e ca ar trebui sa mai umbli la pret mult pt. ca ai concurenta . bafta la vanzare! PS : am impresia ca parte cu "avansul" nu este acceptata pe CG, au fost probleme inainte la astfel de "vanzari"
__________________ - | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca nu imi dai un link unde modelul asta se gaseste cu 10 milioane am sa iti dau bad post pe loc. Nu este model chinezesc mai cauta si intereseaza-te ca sunt multi caini scurti de coada. In primul rand nu eu aduc marfa ci o pers de peste 35 in toata firea asa ca este indreptatit sa ceara avans ca sa nu ramana cu marfa pe stoc. Daca mai apar astfel de comentarii fara un suport real nu le voi mai tolera. Nu am nevoie de bagatori de seama ci de oameni seriosi. Va multumesc
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti |
la comentarii de pret nu ma bag, e treaba ta cat ceri pe el spun doar ca sunt mici dif intre poza reala si cea de pe net, in jumatatea dreapta a aparatului + pe el scrie 4*45
__________________ Gaby 0723.632.400 id: vatafug | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
in acest link cei interesati vor gasi detalii (nu-mi multumi the_jackal ), precum si discutii despre el , manule si multe poze : http://www.mp3car.com/vbulletin/show...t=75659&page=5aici puteti lua legatura cu cineva care le aduce pe la 300eur : http://www.okazii.ro/catalog/1664632...LCD-ecran.html
__________________ - | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Greseala mea gabytza intradevar este 4x45w la putere am confundat modelele imi pare rau. Dupa cum spuneam Pexic nu numai un caine este scurt de coada. Intre innovatel si trident este diferenta mare de PIESE. Unii folosesc piese chinezesti si alti nemtesti deci este si normal ca un stift ca innovatek sa il gasesti la 300 euro pt ca se duce dupa 1 luna de zile si nu se compara cu tridentul care are piese germane si un super lcd cu o claritate rar intalnita. Deci daca nu ai vazut exact modelul care il am eu la vanzare te rog sa nu te pronunti. SI daca crezi ca asta e modalitatea de a-ti atrage clienti prin faptul ca aduci tu exact ceea ce aduc eu la aproape jumatate de pret atunci crede-ma ca te inseli.Adu-mi tu un Innovatek si aduc si eu un Trident si chemam un client sa isi spuna parerea despre cele 2 obiecte ok si pana atunci te rog sa iti deschizi thread separat daca ai ceva de vanzare si sa postezi acolo. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Da un link ca ar fi produs in Austria cu piese germane...pe net exista doar pe siteurile turcesti. E la fel ca si cu mp3 playerurile....mai multe firme care asambleaza acelasi model...pe langa trident iti garantez ca mai sunt inca vreo 3...chinezesti. Daca ar fi ceva klumea probabil ca ar fi avut un site pana acum. Poate o fi mai bun decat alea chinezesti...dar daca nu dai un link degeaba. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |