![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: buc | Vand Opel Vectra A
Vand Opel Vectra A 1993,benzina,1.6i,stare impecabila,tinuta in garaj,rulata in RO de 4 ani,servo total,ABS,trapa,faruri electrice,incalzire scaune,bleu metalizat,120 000 km. Pret 4000e Am pus doar 2 poze,pt cei interesati mai am destule. Tel. 0721283080
__________________ Vine vara , bine-mi pare , ia-ti un cort si fugi la mare! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
cum sta la aripi spate cu rugina? km sunt reali?cam putini pt o masina din 93 amortizoarele in ce stare sunt? pe unde este prezenta rugina?(daca este) probleme are? a fost lovita?daca da...unde? al catalea proprietar esti? presupun ca masina nu a rulat ca taxi(sau cine stie) daca se poate sa postezi raspunsurile la intrebarile mele si sa pui mai multe poze ti-as fi foarte recunoscator...sunt un potential cumparator, in functie de raspunsuri multumesc
__________________ YM:adytza_ady2004 Tel:0726.160.009 0766.657.173 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: buc |
Salut. Deci treaba sta cam asa: masina este a parintilor mei care stau in Dambovita deci nu a fost rulata in Bucuresti,ei folosind-o in weekend mai ales;avand garaj poti numara pe degete cate nopti a petrecut sub cerul liber.Masina este adusa din Germania cand avea 80 000km,eu fiind primul proprietar in tara,ai mei facand cam 10 000 km pe an ,astfel explicandu-se kilometajul. Vopseaua este originala,datorita garajului neexistand nici un punct de rugina,nici macar in jurul rotilor(praguri ,aparatori unde vectrele au probleme). Bube-probleme ar fi toba de esapament care de asemenea la toate vectra se duce destul de repede adica la 2 - 2 ani jumate o cam schimb(acum chiar a fost schimbata din cate stiu eu) si apa care vara in oras se incalzeste destul de repede obligand ventilatorul sa intre in functiune si sa rezolve problema. Astea ar fi problemele,care cred ca deja le stiai ca sunt generale pentru toate vectra si nu are nici un rost sa le ascund. In rest masina este ok,intretinuta si pastrata. Am mai pus si ceva poze.
__________________ Vine vara , bine-mi pare , ia-ti un cort si fugi la mare! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: buc |
Si cu siguranta nu a fost TAXI .
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |