![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand bicicleta first bike-2mil jumate!!
Bicicleta arata ff bine...are o songura problema...necesita schimbarea jeanta spate(e *...merge si asa...dar oricum trebuies schimbata)-In rest biciclea e OK-Mai am si garantzie la ea...catva luni!! Pentru cei interesati ma puteti gasi pe messenger:aquaman2oo5 sua pe connex 0729367Niste poze cu bicla | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
fratele meu o janta pe spate costa 5sute de mii daia chiftea(adik chimazarie).vrei una klumea 1mil care sa nu se obteze ca alea la 5sute la prima groapa. ff scump.oricum bafta la vanzare. pt cei interesati care vor o bicicleta dar nu au atatia bani sa bage intr-una vand eu una cu 2mil nu tre' sa ii faci nimic este sport frane belea, furca cu suspensie, carul la fel cu amortizor, sari 1000de borduri cu ea si nu are nimic.am dat pe ea cand am cumparat-o anul trecum 2miljumate si am bagat in ea 2mil(franele, jeanta spate de dai cu pietre in ea si nu are nici pe dreak, pinioane de clasa,camere de 2ori mai groase ca cele standard etc. pt cei care vor mai multe detalii ma gasiti pe mess la coDBlacK_2005 sau cel mai bine dati un pm si va raspund in aceeasi zi poate chiar imediat.bafta
__________________ player no' joke | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
coDBlacK,iti propun sa-ti deschizi TU singur-singurel un anuntz,nu sa te bagi peste alte anuntzuri aiurea,dak n-ai nici un gand de a cumpara.O janta dubla REMERX Grand Rock costa maxim 800mii(janta dubla+spitze+butuc shimano+protectie camera+camera+manopera).si-ti garantez k o sa-ti rupi fundul inainte de a stramba o janta k asta.Si poate imi spune cineva ce inseamna termenul "a obta" ?!? Numai bine.
Last edited by tudoralex83; 29-06-2006 at 00:57.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |