![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Distribuitor de piese originale (inclusiv an de fabricatie curent), uleiuri si accesorii. Vanzarile se realizeaza din stoc si cu precomanda, atat en-gros cat si en-detail. Comercializez subansamble auto pentru toate autoturismele de fabricatie straina: elemente de caroserie, parbrize, suspensii, piese de directie si motor, articole electrice auto, uleiuri, accesorii auto. In fiecare luna ofera reduceri exceptionale de preturi la una sau mai multe categorii de piese auto. Discount-urile sunt procentuale sau "Cumperi unul. Pe urmatorul il cumperi la jumatate de pret." In pret nu este inclus transportul, care se face prin curierat rapid, in cazul in care nu exista posibilitatea intalnirii cu clientul. Precizez ca sunt din PLOIESTI. OFERTA LUNII IUNIE: *La piesele existente pe stoc pentru automobilele fabricate pana in 1989 reducere de pana la 50%. *4l de ulei AGIP sau VALVOLINE +1 l GRATUIT. *Un amortizor AL-KO, GABRIEL sau BILSTEIN + al doilea la JUMATATE DE PRET. *Un disc de frana BRADI + al doilea la JUMATATE DE PRET *Un rulment pentru roata GLOBAL sau SNR + al doilea la JUMATATE DE PRET. *15% REDUCERE la segmentii PERFECT CIRCLE. ----------------------------------------------- Contact 0724439080 sau pe mail. PRECIZEZ CA IN TIMPUL SAPTAMANII DAU RASPUNSURILE DACA AM PIESELE SI LA CE PRET. NU SE OFERA FACTURA Faceti o lista si va voi raspunde.
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() Last edited by alex_boo; 19-06-2006 at 18:58.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
zi-mi codul de la motor, am gasit 2 filtre de motorina,unul cu gaura ptr senzor, altul simplu, am lista acasa, acum sunt la o sala si n-am cum sa-ti dau mai multe detalii.dupa bucsi nu m-am uitat ca nu stiam de care si nu am stat sa fac o lista cu toate bucsile pe care le am...
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
@DUMIDOTCOM: Filtru motorina: Marca DELPHI - 904.000 fara gaura ptr senzor -1.654.000 cu gaura ptr senzor Filtru ulei: Marca PRUOLATOR - 192.000 MANN FILTERS - 192.000 CLEAN FILTERS - 142.000 Placute frana Marca REMSA - 1.128.000 MEYLE - 960.000 Bucsi pentru bara stabilizatoare - laterale - cu diametrul 23 - 420.000 \ centrale - 156.000 --------------------------------------------------------------------- @C8V5S: Placute frana ptr dacia solentza - 4 bucati/cutie marca MASTER AUTO 420.000 LEI Ulei Castrol GTD Racing 10w40 api sl, nu am gasit api "sj", j e generatie mai veche, 1.776.000 lei bidonul de 4 litri, 456.000 lei bidonul de 1litru Ulei Castrol 10w40 api sc - 1.440.000 lei bidonul de 5 litri --------------------------------------------------------------------- @ fisker : aripi fata dacia 1310, depinde de an, pentru "zambetul lui iliescu" - 1.194.000 lei/bucata, iar pentru celelalte, undeva intre 810.000 si 1.194.000 / bucata -------------------------------------------------------------------- @yr1: nou, sh? o serie al lui?
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() Last edited by alex_boo; 21-06-2006 at 16:12.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |