![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
vand bmw 525i 24v 192 hp ,vanos,super intretinuta,270mii km,an 1991,neumblata la motor,arata si functioneaza ireprosabil,culoare argintiu metalizat,FULL OPTION(mai putin piele),geamuri electrice,A/C,trapa,jante,totul este original BMW nimik improvizat,airbag sofer si pasager,sistem audio mp3 SONY+4 boxe JBL. pret:4500 EURO discutabil (accept variante)-bucureshti- tel:0723 686 916; 0722 353 925 YM:colegutu_2005 @yahoo.com astept oferte serioase,masina se poate vedea la orice ora, si se accepta orice test ,sper sa va atraga,este o masina care atrage priviri DD
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
prietene imi pare rau ca n ute pot ajuta cu niste poze dar nu am aparat foto digital si nici n uam de udne sa iau momentan dak eshti interesat pot sati spun ca masian este impecabila n uscoate fum iar interiorul nu prezinta nici o problema este impecabil n ueste zgariat crapat sau ceva de genu este o maian super intretinuta motorul este bek nici o picatura de ulei nici un gram de fum nimik nimik tata este un om tipicar si are grija de ea ca de ochii din cap pe bune masian mai buna ca asta nu cred k gasesti pe orice drum si la bani ashtai sincer si cu toate ca are km care ii are sa stii ca nu se simt delok .... dak eshti interesat iti propun sa ne intalnim paote in weekend k i ntimpul saptamanii nu se prea poate eu sutn din bucureshti ...dak eshti interesat ne intalnim si te convingi up up up se accepta si variante( depinde )de ex eu dau o masina super buna si cu siguranta nu o dau pe un harb )
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ce consum are >?
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
astept oferte .. chair nu este nimeni interesat?????? masina este impecabila consum in oras=14% iar in afara=12% si mers moderat adik nu alergata consumul din afara orasului este facut la o viteza de max 150 up up up ACCEPT SI SCHIMBURI..... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |