![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND: Ducati Monster 1000cc 2003 custom showbike
Are 2400 mile (cam 3300 km), modificate puternic streetfighter. motocicleta are in prezent cam 102-103 CP la roata (am dyno-ul sa dovedeasca asta pentru cei interesati de motor), se ridica din gaz in a 1-a, a 2-a si cu putin curaj si in a 3-a. Motor racit cu aer. Frane brembo cu placute brembo, jante Marchessini foarte usoare, cam 450 grame (fata) si 650 grame (spate). Motorul a fost tinut in showroom la Ducati, chiar a participat la 2 saloane moto la Bucuresti, kilometrii sunt reali (la ducati este imposibil de modificat kilometrajul daca nu se schimba si calculatorul motocicletei). ITP valabil 2008. Motocicleta este modificata Performance total. (la Ducati Performance este un fel de AMG sau M pentru masini). Toate piesele sunt originale Ducati. Modificari (la cele mai importante o sa pun si pretul): - vopsea custon cu dunga Performance in serigrafie - 450 euro - proiectoare streetfighter - centrala Ducati Performance (un fel de PowerCommander mult mai smecher) - 550 euro - evacuare full race Termignoni cu tobele sub sa (sunt chiar tobe adevarate de competitie, tevile de la galerie catre spate sunt infasurate in spuma aterminca) - 2400 euro - furca race full reglabila Marzzochi - 1800 euro - ghidon Magura - 250 euro - ambreiaj uscat cu capac de carbon descoperit pentru o racire mai buna ( cam cum vedeti la motoGP ) - pinten carbon - 200 euro - aripa spate carbon - 200 euro - oglinzi Ducati Sport - 200 euro - carcasa filtru custom cu capacul taiat, filtru K&N, - kit lant performance, pinion de 14 Am mers cu 240 cu pinionul normal si 220 cu pinionul asta nou. Cred ca merge si mai mult, dar fiind naked e foarte greu pentru pilot sa o mentina la viteza aia . Zgomotul este extraodinar, ambreiajul uscat se aude incredibil, tobele la 8000 de ture sparg geamuri. Pe viitorul proprietar il informez: nu o sa ia niciodata rar-ul pe bune din cauza zgomotului, consuma 10 la suta in Bucuresti si cam 6 afara, nu e in nici un caz motocicleta de incepatori la 3000 de ture deja incepe sa impinga foarte tare (daca tragi brusc in a 2-a de gaz risti un flick flack frumos); cu toate astea ii garantez ca nu o sa se mai dea jos vreodata de pe motorul asta .O vand cu parere de rau pentru ca am nevoie de bani pentru o masina. pret 8500 euro. 0722 340 642 PS: In poze e in 2 variante, naked sau streetfighter, am piesele pentru amandoua, iar transformarea dureaza 30 min .
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Este o motocicleta intradevar exceptionala, iti urez multa bafta la vanzare, insa cred ca ai mai multe sanse sa o vinzi pe forumuri de profil gen motociclism.ro, ZBR.ro, etc.
__________________ Computer: Intel Q6600 , Gigabyte P35-DQ6, 4GB RAM, Palit 9600GSO 512DDR3, 1,21 TB (2xWD 320GB+1 Seagate 250GB+2xWD 160GB), Audigy 2SE, LG DvD RW, LG 22" LCD. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
@leutzu, tare aia cu ZBR.ro cred ca te refereai la SBZ.ro ![]() oricum, cred ca stie si el despre forumurile de specialitate, nu e tocmai novice in ceea ce priveste caii putere dar nu strica un anunt in plus si aici, cine stie de unde sare vreun interesat ...@ElSpa, scuze de offtopic, bafta la vanzare! superba ...
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pretul este chiar bun, adica am pus pretul asta in speranta ca se va da mai repede. aici e lista de pe mobile.de cu cele mai ieftine: http://www.mobile.de/SIDH3E24RNTG8E1...3&doSearch.y=9 Incep de la 6500 euro acolo stock, deci cam 8000 aduse aici cu peste 10.000 km. deci pretul meu este chiar bun avand in vedere ca s-au investit cam 5000-6000 euro in motocicleta si de abia are rodajul facut. oricum nu este pentru cei ce vor supersport, ci pentru cei ce vor ceva special, ceva sa fac diferenta fata de "plasticicletele" uniforma din Bucuresti.
|
| | #10 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |