![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND: pereche amortizoare spate sport reglabile KONI pt ASTRA G/Bertone
Galbene, sport, au 5000 km, reglabile pe duritate, absolut impecabile, se potrivesc pe astra g/ bertone. Masina isi schimba comportamentul radical in curbe. pret 100 euro perechea. la importatorul KONI sunt aprox 8 mil bucata.
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nope, mai am si arcurile sport H&R rosii fata-spate la 200 euro care lasa masina cu 4 cm. Amortizoarele fata le poti intari sau le poti lasa asa, la astra G problema este spatele nu fata, pe fata nu o sa atinga roata niciodata, pe cand pe spate e mai problematic.
|
| | #5 (permalink) | ||
|
problema nu se pune asa...amortizoarele de spate care le vand eu sunt reglabile, deci le poti seta cam cum vrei tu, au si cursa reglabila cu niste pufere de cauciuc. de asemenea te pot indruma spre cineva care intareste amortizoare pentru cele fata (unele sport de fata costa enorm, cam 400 euro o bucata de la Koni de exemplu)
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
mersi | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pe www.4tuning.ro pe forum dai o cautare. parca chiar asta era pretul 100 lei / bucata.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
1. Nu sunt noi si nu am garantia ca au mers 5000km si nu 50.000Km. 2.Ramane numarul de telefon, nu imi place sa fac asemenea discutii pe topic, prefer sa vorbesc direct cu tine. 3. Nu am comentat in nici un fel pretul, intrebarea era totusi perfect normala.
__________________ Minds are like paraschutes, they work better when opened. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ok
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |