![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Dupa cum spune titlul vand masina peugeot 206 cu motor de 1.9 diesel din nov.2000 , e gri metalizat, in 5 usi, are aer conditionat, motor , servo frana si directie , airbag , muzicile sunt slabute are casetofon . Masina sta in curte la un prieten in Ploiesti ca nu mai am carnet ...poate am noroc si-l iau mai devreme aflu marti Pret ..6600 euro un pic negociabil nu e adusa de afara | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
@ satan3l ce detalii? ![]() @ n0iz3 are peste 65000..nu stiu exact ca n-am vazut-o de o luna ..cand trec prin ploiesti fac si poze si ma uit si pe bordDaca nu aveti rabdare va spune mai multe prietenul meu Florian care o tine in brate 0721557441Eu sunt Cezar in caz va intreaba cineva | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
e luata din afara?
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
bun, asta e un plus...exista vreo posibilitate de leasing?
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |