![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | vand 4 genti peugeot aliaj spitate vand 4 genti peugeot aliaj spitate 15" + 4 cauciucuri pret 300 e vasile_cip@yahoo.com | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| genti Quote:
__________________ Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist? Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
, bine spus !
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ccris,eu cred ca ai citit gresit ! omul a specificat CLAR: "(de) aliaj", in concluzie cred ca vinde ceva in genul celor de mai jos,numai ca eu in totala mea ignorantza,nu stiam ca a facut si peugeot asa ceva si nici nu-mi dau seama la ce ar folosi spitele.. ![]() PS: daca cumva userul SuperJe a vrut sa zica "Jenti",as vrea sa-mi puna un link cu modelul,ma intereseaza fara cauciucuri. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
..asta e,mai scap si cate o expresie "de vitan" in limbajul scris ...Noapte,obosit...scuzele de rigoare... ERATA: "jante" nu "jenti" Multumesc pentru corectura ![]() SuperJe, este lovita pe interior ,vreuna dintre jante? Sunt cele de pe 206,nu? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |