![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand toyota avensis 2001
toyota avensis 2001, euro 4 , motor 1,8 benzina , argintiu , aer conditionat,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,volan si schimbator piele,ABS,dublu airbag,mahon masina este import italia si radiata.detin toate actele de provenienta,mai putin certificatul EUR,inmatriculabila in 2007 pret 4800 euro discutabil tel : 0721.974.163
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
exista un nr de tel unde se pot afla acele informatii.si dupa cum au scris si altii daca se vrea inmatricularea acum costa in plus 30%+tva..in 2007 va fi o inmatriculare normala...care e in jur de 100 euro
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Daca e chiar atat de putin si masina e fix cum spui, ti-o iau cat ai clipi si as renunta la orice Punto sau alte traznai de-ale mele. Insa, tare imi e ca e mai mult decat se vede. Nu mi-o lua in nume de rau, dar pare o oferta prea buna, si asa ceva nu prea vezi la noi. Ma repet, daca am certitudinea ca masina este in mintile ei, nu a fost data peste cap (...), km sunt cei rulati, ai actele de provenienta (Italia...), nu mai sunt si alte taxe in afara de cele de inmatriculare (sau 30% ptr japoneze, acum) si se poate inmatricula fara probleme (oricand), desfac firu'n patru si ti-o iau. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Taxele nu sunt 7500 EUR. Valoarea in vama este 4594 sau 5352, in functie de luan primei inmatriculari. Asta inseamna ca se platesc taxe vamale 1378 EUR, accize 206 si TVA 1185 EUR (4800 + TVA). In total platesti ~2800 EUR. Mai multe detalii aici: http://www.gpi.ro/inc/taxevama.php. Oricum ceva pare putred la afacerea asta. Daca era OK de ce nu ai inmatriculat-o, scoteai mai mult de 4800 din ea... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
dar daca chiar va intereseaza si va pricepeti..e asa greu sa dai o fuga sa vezi masina si sa vezi toate actele pe care le are? masina nu e parcata pe luna...ci chiar in bucuresti...va ia fix 15 min
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |