Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Auto-Moto-Velo

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 14-08-2006, 13:44   #1 (permalink)
Banned

Xulescu's Avatar

cumpar gps

cumpar gps .
posed laptop .
am nevoie urgent de un sistem de localizare gps , pt un itinerariu cu masina bucuresti - salerno (italia).accept orice varianta fiabila :
antena gps compatibila cu laptop ;
sistem complet (palm)
neaparat cu softul si hartile necesare.
daca vreo persoana binevoitoare cunoaste vanzatorul sau magazinul ce pune la vanzare aceste produse , il rog frumos sa-mi lase link sau reper .
multumesc anticipat !

ym : razvanovici33
tel : 0729.497.779

Xulescu is offline   
Old 14-08-2006, 16:19   #2 (permalink)
Registered User

- unul fara display - conectare prin infrarosu in jur de 80 de euro .Unul cu display - acelasi tip de conecatre - intre 160 si 300 de euro . Hartile si softul le gasesti pe net ...
Paul

Continuare - practic ai nevoie de un palm plus gps-ul.Palm-ul il poti cumpara de oriunde si pe el incarci hartile si softul .Un gps simplu dupa cum spuneam mai sus costa in jur de 80 de euro .
Daca ai laptop , nu mai ai nevoie de palm , dar ... fiecare cu optiunea lui.

Last edited by apco_fan; 14-08-2006 at 16:31..

apco_fan is offline   
Old 15-08-2006, 01:53   #3 (permalink)
Banned

Xulescu's Avatar

apco_fan , merci mult pt informatie !
vreo oferta in Bucuresti ?

Xulescu is offline   
Old 15-08-2006, 09:14   #4 (permalink)
Registered User

Cyrus's Avatar

Qtek S100 ( PDA cu telefon ) cu toate accesoriile - 250 EURO http://www.q-tek.ro/?page=s100
GPS pe bluetooth Holux 236 - Sirf Star 3 - 20 Sateliti - pachet complet - 130 EURO http://www.holux.com/product/search....el=grandsonson
Softuri pt toate Europa la nivel de strada - FREE

waingro33 pe Ymess

Cyrus is offline   
Old 25-08-2006, 20:49   #5 (permalink)
Registered User

vezi ca pe okazii.ro e plin de oferte cu gps si navigatii

costy76 is offline   
Old 14-09-2006, 23:42   #6 (permalink)
Banned

Xulescu's Avatar

merci de informatie , dar preturile variaza foarte mult de la un model la altul , iar eu nu prea ma pricep , deci nu pot aprecia calitatea unor aparate si ma tem sa nu iau vreo teapa.

Xulescu is offline   
Old 16-09-2006, 03:38   #7 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Aici cred ca ai mai multe sanse!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline   
Old 16-09-2006, 04:47   #8 (permalink)
Registered User

Demon's Avatar

Location: nascut cand si unde nu trebuia... batran si plictisit... nu ma obosi si tu
ai pm

Demon is offline   
Old 16-09-2006, 04:55   #9 (permalink)
Registered User

orienteaza-te dupa un SIRF III ..mai mult de 3.5 mil sa nu dai pe el..ala se leaga pe usb sau pe bluetooth la laptop...

dreptroman is offline   
Old 16-09-2006, 05:17   #10 (permalink)
Registered User

Demon's Avatar

Location: nascut cand si unde nu trebuia... batran si plictisit... nu ma obosi si tu
Quote:
Originally Posted by dreptroman
orienteaza-te dupa un SIRF III ..mai mult de 3.5 mil sa nu dai pe el..ala se leaga pe usb sau pe bluetooth la laptop...
orienteaza-te dupa un receptor gps cu chipset SiRF III, care se poate lega la laptop pe serial, usb sau bluetooth (omul a specificat ca nu se pricepe)

Demon is offline   
Old 18-09-2006, 20:30   #11 (permalink)
Registered User

Un gps aici Receptor GPS NOKIA

GaGauTa is offline   
Old 22-09-2006, 01:22   #12 (permalink)
Banned

Xulescu's Avatar

merci mult , am cateva oferte pe pm , studiez variantele si le compar cu cele noi de pe piata.
va multumesc pt amabilitate !

Xulescu is offline   
Old 22-09-2006, 06:36   #13 (permalink)
Registered User

Demon's Avatar

recomandare... ocoleste modelele mio 350 si mio 550 si eten... mai tarziu ai sa-mi multumesti

Demon is offline   
Old 22-09-2006, 14:52   #14 (permalink)
Banned

Xulescu's Avatar

daaaaaaaaaa ?
merci !
am gasit in Viena , in magazinul Saturn , un gps pt masina , cu ecran destul de maricel , cu soft inclus pt Austria si Elvetia , la numai 199 euro.
iar din ce am mai citi de curand in presa de specialitate , am vazut ca se vor ieftini drastic .
totusi , ce probleme ai intampinat la modelele mentionate anterior ?

Xulescu is offline   
Old 22-09-2006, 16:15   #15 (permalink)
Registered User

Demon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Xulescu View Post
daaaaaaaaaa ?
merci !
am gasit in Viena , in magazinul Saturn , un gps pt masina , cu ecran destul de maricel , cu soft inclus pt Austria si Elvetia , la numai 199 euro.
iar din ce am mai citi de curand in presa de specialitate , am vazut ca se vor ieftini drastic .
totusi , ce probleme ai intampinat la modelele mentionate anterior ?
modelele mai sus enumerate stau foarte prost in receptie... vezi ce gasesti la viena sa nu fie PNA... n-ai sa prea ai ce sa faci cu el in romania, si la pretul ala mai mult ca sigur este PNA. cauta sa fie PDA cu win2003SE sau win2005. poti lua un pda cu receptor gps incorporat, sau un pda si un receptor gps pe bluetooth (ai grija ca in ultima varianta PDA sa aiba si el bluetooth)

Demon is offline   
Old 12-10-2006, 13:11   #16 (permalink)
Registered User

ccris's Avatar

Uita-te aici sau aici, s-ar putea sa iesi mai lamurit...ai pe acolo si informatii despre produse, despre magazinele care le comercializeaza.
Cea mai ieftina alternativa ar fi sa-ti iei un modul GPS (din cele de care vorbeau forumistii ceva mai sus) care se conecteaza la laptop pe bluetooth sau usb. Hartile le gasesti probabil separat.
Alternativa cu PDA sau aparat GPS stand-alone e mai scumpa si de multe ori n-ai cum sa bagi alt program pe aparatele respective daca nu esti multumit de calitatea lui.
Important ar fi ca softul pe care-l alegi sa fie updatat periodic...n-ai vrea sa iesi din Bucuresti pe DN1 si sa te trezesti ca-i inchis drumul. Alt lucru practic ar fi ca harta sa fie aratata in mod 3D...
Traseul il poti compara cu unul online pe care apar de obicei drumurile in lucru si alte informatii utile ViaMichelin
Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist?
Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris

ccris is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Publicitate > Auto-Moto-Velo

Thread Tools

Posting Rules