![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| cumpar gps
cumpar gps . posed laptop . am nevoie urgent de un sistem de localizare gps , pt un itinerariu cu masina bucuresti - salerno (italia).accept orice varianta fiabila : antena gps compatibila cu laptop ; sistem complet (palm) neaparat cu softul si hartile necesare. daca vreo persoana binevoitoare cunoaste vanzatorul sau magazinul ce pune la vanzare aceste produse , il rog frumos sa-mi lase link sau reper . multumesc anticipat ! ym : razvanovici33 tel : 0729.497.779 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
- unul fara display - conectare prin infrarosu in jur de 80 de euro .Unul cu display - acelasi tip de conecatre - intre 160 si 300 de euro . Hartile si softul le gasesti pe net ... Paul Continuare - practic ai nevoie de un palm plus gps-ul.Palm-ul il poti cumpara de oriunde si pe el incarci hartile si softul .Un gps simplu dupa cum spuneam mai sus costa in jur de 80 de euro . Daca ai laptop , nu mai ai nevoie de palm , dar ... fiecare cu optiunea lui. Last edited by apco_fan; 14-08-2006 at 16:31.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Qtek S100 ( PDA cu telefon ) cu toate accesoriile - 250 EURO http://www.q-tek.ro/?page=s100 GPS pe bluetooth Holux 236 - Sirf Star 3 - 20 Sateliti - pachet complet - 130 EURO http://www.holux.com/product/search....el=grandsonson Softuri pt toate Europa la nivel de strada - FREE waingro33 pe Ymess | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Aici cred ca ai mai multe sanse!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Un gps aici Receptor GPS NOKIA | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
daaaaaaaaaa ? merci ! am gasit in Viena , in magazinul Saturn , un gps pt masina , cu ecran destul de maricel , cu soft inclus pt Austria si Elvetia , la numai 199 euro. iar din ce am mai citi de curand in presa de specialitate , am vazut ca se vor ieftini drastic . totusi , ce probleme ai intampinat la modelele mentionate anterior ? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Uita-te aici sau aici, s-ar putea sa iesi mai lamurit...ai pe acolo si informatii despre produse, despre magazinele care le comercializeaza. Cea mai ieftina alternativa ar fi sa-ti iei un modul GPS (din cele de care vorbeau forumistii ceva mai sus) care se conecteaza la laptop pe bluetooth sau usb. Hartile le gasesti probabil separat. Alternativa cu PDA sau aparat GPS stand-alone e mai scumpa si de multe ori n-ai cum sa bagi alt program pe aparatele respective daca nu esti multumit de calitatea lui. Important ar fi ca softul pe care-l alegi sa fie updatat periodic...n-ai vrea sa iesi din Bucuresti pe DN1 si sa te trezesti ca-i inchis drumul. Alt lucru practic ar fi ca harta sa fie aratata in mod 3D... Traseul il poti compara cu unul online pe care apar de obicei drumurile in lucru si alte informatii utile ViaMichelin
__________________ Cand vezi pe drum un caine, n-ai piatra-lucru trist! / Cand ai in mana piatra, e gol de caini tot locul, / Cand ai si caini si pietre si-arunci, tu n-ai norocul / Sa-i poti lovi! Iar daca lovesti ca bun artist, / Stapanul lor te vede si-ti scutura cojocul / Cu-o soart-asa perversa, sa nu fii pesimist? Tel 0744/ 11 76 97 -- YM! roccris | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |