![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Schimb mp3 auto Alpine 60 x 4 nou , cu ceva mai slab + diferenta , poze..
Schimb mp3/wma player auto Alpine CDA-9857R , 60 X 4 , compatibil Ipod , nou , folosit 2 saptamani , cu alt player tot mp3 sa fie , mai slab + diferenta din partea voastra in bani sau tel. mobil. Motivul schimbului : am un opel astra si folosesc boxele originale ale masinii , si nu vreau sa fac modificari asupra masinii sa pun alte boxe mai puternice ( sincer la playerul asta chiar trebuiesc boxe foarte puternice ) + ca are foarte multe functii pe care eu nu le folosesc , ex : reglaje de subwoofer , control Ipod , e.t.c.Deci doresc ceva mai slab la schimb + diferenta in bani sau telefon mobil. Aparatul dupa cum spuneam este nou nout ,este montat pe masina mea , se face orice fel de proba , si se aude super clar si tareeee , foarte multe functii , are data , ora , zi de nastere , toate nebuniile pe el , 2 culori : rosu si albastru ..... COD: ALPINE CDA 9857R Radio -RDS -Memorie disponibila pentru posturi radio FM-18/MW-6/LW-6 CD -Cautare pe mp3 -Cd text -MP3 text -Decodor mp3/wma -M.I.X -Cautare rapida -Compatibil CD R/CD RW -Cautare pe foldere Comenzi + intrare magazie CD -Repeat -Afisare timp ramas -Text CD -M I X Bass Engine -Control , nivel volum,subwoofer -Reglare volum/frecventa x 3 / bass/treble General -Putere maxima: 4 X 60W -Compatibil cu magazie de cd-uri -Interfata detasabila -3 pre-out(4V) -Compatibil cu iPOD\\\\\\\\\\\\\\\" -Afisaj biolitic -2 culori de iluminare(blue & red) -Loudness -Compatibil comenzi volan -Control antena electrica -Dotat cu senzor de telecomanda -Demo -Black out display Date de contact : ym : tigerboxieru tel : 0723.933.833 Si un link : http://www.caraudioshop.ro/prod_deta...50bea8ea0bd53e Scuze pt. calitatea pozelor. Astept ofertele voastre. Last edited by Vik-Gsm; 13-09-2006 at 01:33.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |