![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND Land Rover Discovery 2.5 TDI, 13.oct.1998
LAND ROVER DISCOVERY JEEP 2,5 TDI VERDE MET. Pret: 12,500 EURO An fabricatie: 1998 Carburant: Motorina Rulaj: 143,000 km Capacitate: 2,500 cmc Putere: 113 CP Locatie UCURESTIDotari: CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT DUBLU; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; 13 OCTOMBRIE 1998. REVIZII LA ZI. ACCEPT VARIANTE CU VITO PT PERSOANE SAU SLK 99 SAU CEVA DE GEN. ASTEPT OFERTE SI PE E-MAIL CU POZE SI DETALII. RASPUND SI PE YM. NU VREAU MASINI MAI VECHI DE 98! E-Mail: tonyto333@yahoo.com - YM ID: tonyto333 Telefon: 0744333739 / 0765501603 FARA COMENTARII INUTILE VA ROG! Intrebati orice vreti in legatura cu masina. Al 3-lea proprietar. Primul - Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. Si eu am cumparat-o printr-o cunostinta.
__________________ Eu nu imi vad semnatura in nici un post! Last edited by tonyto333; 20-11-2006 at 01:04.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Aloooo! de ce nu pot sa ii dau edit aluia de mai sus? are doar - Quote - Multy Quote si Quick reply... in fine... PRETUL NEGOCIABIL! URGENT!!!!!!!! MASIN AFUNCTIONEAZA IMPECABIL!!!!!! NU A FOST IMPLICATA IN NICI UN ACCIDENT! CONSUM ---- 8 - 8,5% afara ---- 10 - 11% in Bucuresti! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pt. ca nu am scos-o la vanzare ) ca trebuie sa imi vina parbrizul din zi in zi pe casco si sa il schimb si sa ii mai fac niste zgarieturi din parcare tot pe casco. Deocamdata nu ii fac anuntz... dar daca esti interesat o vand cu 8.000 euro. dau poze pe yahoo pt cine intereseaza dar cel mai bine e sa veniti la un test driveeeee!!! ![]() Dati si voi fratilor zvon pe la prieteni ca vand Land Roveru' asta ca e super tare! Nu are nici cea mai mica problema de functionare! Are un MOTOR IMPECABIL! Schimbat la ea tot ce a trebuit cand a trebuit... ambreaj schimbat acum aprox. 2 luni, filtre.. etc... ce sa zic... Cine cunoaste.... stie ce fel de masina e... si Merita toti banii!!! Eu o vand ca mi-am gasit vreau mai mult SLK si de fapt mi-am si gasit SLK-ul dar need cash | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Up!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |